ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

Όπως σας ενημερώσαμε με χθεσινή μας ανάρτηση, μέλη δύο κομμουνιστικών συμμοριών συγκρούστηκαν λίγο μετά τις 4:30 της Πέμπτης σε διαμέρισμα (μάλλον η μία συμμορία έκανε έφοδο στην «έδρα» της άλλης), όπου έπειτα από συμπλοκή με όπλα και μαχαίρια μεταξύ τους, δύο άτομα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο, ενώ ο δεύτερος είχε μαχαιρωθεί δύο φορές στο μηρό.

Ακολούθησε έφοδος της Κρατικής Ασφάλειας στο διαμέρισμα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η αιματηρή ενδοκομμουνιστική συμπλοκή έγινε για τη «διαχείριση» των χρημάτων για την «φιλοξενία» των «προσφύγων» σε καταλήψεις της περιοχής των Εξαρχείων.

Ε, λοιπόν, πάμε για την συμπλήρωση 48 ωρών από το επεισόδιο και ΚΑΝΕΝΑ «ειδησεογραφικό» ΜΜΕ δεν έχει γράψει ούτε λέξη! Με μόνη εξαίρεση το «Πρώτο Θέμα», το οποίο ανήρτησε την σχετική είδηση για 5 λεπτά (και μάλιστα όχι σε «εμφανές» σημείο) και αμέσως μετά την «έριξε πίσω» από πολλές άλλες ειδήσεις, ουσιαστικά εξαφανίζοντάς την! Προφανώς, η χουντάρα της «ενημέρωσης» απαγόρευσε αυστηρά και την παραμικρή αναφορά στο θέμα, γιατί εκτίθενται οι κόκκινοι κατσαπλιάδες! Το δε «Πρώτο Θέμα» που «χάλασε την πιάτσα», ίσως από άγνοια της απαγόρευσης, προφανώς ειδοποιήθηκε πως αν δεν κρύψει άμεσα την είδηση, θα δεχθεί «επίσκεψη» από τους «Ρουβίκωνες»!

Αυτή είναι η κατάσταση της «ενημέρωσης» στην «δημοκρατική» Ελλάδα του 2018!