ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ: ΒΙΛΑΡΑ ΤΟΥ «ΔΕΛΑΦΡΑΓΚΑ» ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Στην αποκάλυψη ότι μια σειρά από ιδιοκτήτες πολυτελέστατων βιλών στα Αραχωβίτικα της Αχαΐας έχουν αποκλείσει πλήρως την πρόσβαση στην θάλασσα, όπως και στον τόπο του μαρτυρικού θανάτου δεκάδων συνανθρώπων μας, στο Μάτι Αττικής, προχώρησε η ιστοσελίδα achaianews.gr. Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, που συνοδεύει τις καταγγελίες με φωτογραφικά ντοκουμέντα, ένας από τους καπιτάλες που αποκλείει την πρόσβαση των Πατρινών στη θάλασσα είναι και ο… «μουλωχτός» μπολσεβίκος Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων!

Ιδού: «Ως γνωστόν, η κατάσταση στα Αραχωβίτικα, είναι δραματική και άκρως επικίνδυνη: Δεν υπάρχουν δίοδοι που να οδηγούν στη θάλασσα, αφού όποιος επιχειρήσει να φθάσει στην παραλία θα πέσει πάνω σε μάντρες, σπίτια και συρματοπλέγματα! Πολλοί είναι εκείνοι, που θεωρούν, ότι η παραλία των Αραχωβιτίκων παραπέμπει στο φονικό Μάτι της Ανατολικής Αττικής, εγκυμονώντας τεράστιους κινδύνους για την εκκένωση της περιοχής σε περίπτωση μεγάλης πυρκαγιάς. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Achaia News.gr σε μια ακτίνα 1.5 περίπου χιλιόμετρου στα Αραχωβίτικα, η πρόσβαση στη θάλασσα, έστω και πεζή, έχει αποκλειστεί από βίλες!».

Ιδού και η απάντηση του μπολσεβίκου με τη βιλάρα: «Θορυβημένοι από την αποδοχή και την πλατιά λαϊκή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής οι γνωστές δυνάμεις που έχουν στόχο να αποτρέψουν την επανεκλογή της, προχώρησαν σήμερα σε μια άθλια συκοφαντική επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη. Με βρώμικα δημοσιεύματα και αναφορές στη «βίλα Πελετίδη» προσπαθούν να χτυπήσουν τον Δήμαρχο. Η περίφημη «βίλα» έχει κατασκευαστεί πριν 38 χρόνια από καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας και αγοράστηκε πριν 4 χρόνια από την γιατρό  σύζυγο του Δημάρχου Πατρέων. Στο κτίσμα και στο οικόπεδο δεν έχει γίνει κανενός είδους παρέμβαση και δεν έχουν γίνει κανενός είδους κατασκευές».

Καταλάβατε τώρα; Δεν την έκοψε την πρόσβαση του λαού στη θάλασσα ο μπολσεβίκος δήμαρχος, ήτανε κομμένη από τον προηγούμενο καπιτάλα ιδιοκτήτη της, αλλά μόλις την αγόρασε δεν την «ξέκοψε» – προφανώς γιατί δε γουστάρει να ανακατεύεται με την «πλέμπα», όπως αποκαλούν τα κομμούνια με τα εκατομμύρια, τα κότερα και τις βιλάρες, τον απλό λαό!

Γκρέμισμα ΤΩΡΑ! Και της βιλάρας και του «Δελαφράγκα» μπολσεβίκου από τον δήμο της Πάτρας!

(ΥΓ): Κι όλες οι βιλάρες των κομμουνιστών να γίνουν λαϊκή περιουσία!