ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΡΩΣΣΙΑ: ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ;

Είπαμε από την αρχή, πως ο στόχος των αμερικανόδουλων Τσίπρα και Καμμένου εις ότι αφορά την Ρωσσία, ήταν η έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας για την Ελλάδα, προκειμένου να πληρώσει ο ελληνικός λαός τις συνέπειές της και να προκληθεί αντιρωσσικό (και συνάμα φιλοαμερικανικό…) κλίμα στον ελληνικό λαό. Η Μόσχα δεν έπεσε στην παγίδα κι έτσι οι αμερικανόδουλοι την προκαλούν επί καθημερινής βάσεως!

Η πρόκληση της σημερινής ημέρας, έχει να κάνει με μια επιθετική ανακοίνωση του «ελληνικού» υπουργείου Εξωτερικών (παραρτήματος του State Department…), το οποίο κατηγορεί την Ρωσσία για τις «ισοδύναμες» απελάσεις των Ελλήνων διπλωματών – μέτρο που εφαρμόζεται πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, απ’ όλες τις χώρες που απελαύνονται διπλωμάτες τους.

Και φτάνουν στο σημείο οι υπάλληλοι του Πάιατ, Τσίπρας και Καμμένος, να χαρακτηρίσουν την Ρωσσία «σύντροφο εν όπλοις» της Τουρκιάς. Εννοώντας προφανώς τους S-400 που θα προμηθεύσει η Μόσχα στην Άγκυρα. Μόνο που προηγουμένως το συγκεκριμένο οπλικό σύστημα (και όχι μόνον αυτό…) είχε προταθεί από την Μόσχα στην Αθήνα και… απερρίφθη, λόγω αμερικανοδουλείας! Βέβαια, οι αμερικανόδουλοι κάνουν πως ξεχνούν πως και τα αφεντικά τους, οι Αμερικανοί, είναι «σύντροφοι εν όπλοις» των Τουρκαλάδων, τους οποίους προμηθεύουν τώρα τελευταία τα υπερσύγχρονα F-35. Και «Πόντιοι Πιλάτοι» συνάμα, μην παίρνοντας θέση κατά της άκρως επιθετικής συμπεριφοράς της Τουρκιάς έναντι της Ελλάδος.

Αλλά τι σημασία έχουν αυτά για τους αμερικανόδουλους, αφού εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους κι όχι της Ελλάδος; Σημασία έχει τώρα γι’ αυτούς να εκδοθεί η ταξιδιωτική οδηγία και θα προκαλούν συνεχώς μέχρι που να συμβεί αυτό!