Η ΜΟΣΧΑ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΡΓΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Τίποτα αναπάντητο δεν πρόκειται να αφήνει στο εξής η Μόσχα, όπως φαίνεται από την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών για κατάπτυστο και καταγέλαστο πρωτοσέλιδο δημοσιογραφικού οργάνου των αμερικανόδουλων Τσίπρα και Καμμένου, περί ανάμειξης… Ρώσσων πρακτόρων στην… «θερμή» υποδοχή που ετοιμάζει ο λαός της Θεσσαλονίκης στους προδότες Τσίπρα και Καμμένο, στην ΔΕΘ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: 

«Δεν υπάρχει ούτε μία λέξη αλήθειας στο δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας Kontra news. Υπενθυμίζουμε στους Έλληνες ψευδοδημοσιογράφους την ύπαρξη αληθινών ειδήσεων για τις διμερείς σχέσεις που αξίζουν προσοχής…

Φέτος γιορτάζουμε και την 190η επέτειο από την έναρξη των ρωσσοελληνικών διπλωματικών σχέσεων. Οι χώρες μας συνδέονται από δεσμούς και κοινές αξίες αιώνων, θρησκευτική αλληλεπίδραση, κοινή ιστορία. Η Ρωσσία ποτέ δεν παραβίασε την εθνική κυριαρχία, τη δημόσια τάξη ή την κρατική ασφάλεια της Ελλάδας.

Οι εικασίες της Kontra News ακούγονται παράλογες στο πλαίσιο της θερμής και με σεβασμό στάσης μας απέναντι στην Αθήνα ως ισότιμο εταίρο».

(ΥΓ): Κι όσες προβοκάτσιες και να στήσουν οι ελεεινοί και τρισάθλιοι Τσιπροκαμμένοι, σε συνεργασία με τους υπερατλαντικούς αφεντάδες τους, δεν πρόκειται να γλιτώσουν από την δίκαιη οργή του ελληνικού λαού, για τα εγκλήματα και τις προδοσίες τους. Κι η Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο θα’ ναι μόνο η αρχή! Από δω και πέρα δε θα μπορούν να σταθούν πουθενά, μέχρι που να τα μαζέψουν και να πάνε στον αγύριστο!