Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΤΤΕΡΑΝ» ΚΑΙ Ο… «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ» ΧΩΡΟΣ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του τσιπροκαμμενικού υποκόσμου, για την δημιουργία νέου «δεξιού» κόμματος πολλαπλών χρήσεων, τον Σεπτέμβριο, ελπίζοντας πως θα γίνει η σανίδα σωτηρίας του.

Σπουδαίο ρόλο στα πολιτικά αυτά παιχνίδια παίζουν και κάποια «περίεργα» ΜΜΕ, όπως η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία εμφανίζεται ανήκουσα στον λεγόμενο «πατριωτικό» χώρο, αλλά εφαρμόζει πλήρη συνωμοσία σιωπής εις ότι αφορά τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και τις θέσεις της για τα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν.

Και συν τοις άλλοις, δεν χάνει ευκαιρία να δυσφημίσει το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, με ιστορίες για αγρίους!

Μια τέτοια περίπτωση είναι και το καταγέλαστο άρθρο κάποιας διεθνώς και επιτοπίως άγνωστης καθηγήτριας (Ελένης Παπαδοπούλου), υπό τον τίτλο «Ο ακροδεξιός μύθος».

Η συντάκτρια του άρθρου ξεκινάει από την Γαλλία, υποστηρίζοντας ότι την δεκαετία του ’80 ο σοσιαλιστής Μιττεράν «προώθησε» το κόμμα του Ζαν Μαρί Λεπέν, για να… διασπάσει την δεξιά και καταλήγει στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι ανάλογο σχέδιο εφήρμοσε και το… ΠΑΣΟΚ με την Χρυσή Αυγή!!!

Στόχος του «σχεδίου Μιττεράν» του ΠΑΣΟΚ, ήταν σύμφωνα με την καλπάζουσα φαντασία της λεγάμενης, «να εμβολίσει τη δεξιά, να διαλύσει τον πατριωτικό χώρο, ταυτίζοντάς τον με τον ναζισμό» και να συγκυβερνήσει αυτό με την ΝΔ «παρά ένα άλλο κόμμα που θα ήταν ιδεολογικά κοντά της». Επιμένει δε, ότι το ΠΑΣΟΚ προτιμά να βρίσκεται ένα κόμμα σαν την Χρυσή Αυγή στη βουλή, «παρά κάποια άλλη σοβαρή πατριωτική δύναμη».   

Βέβαια, εκείνο που παραλείπει να αναφέρει η Παπαδοπούλου, είναι ότι επί ΠΑΣΟΚ υπήρχε «σοβαρή πατριωτική δύναμη» (το ΛάΟΣ του Καρατζαφέρη), που υπερψήφισε μαζί με το ΠΑΣΟΚ το πρώτο Μνημόνιο και εν συνεχεία συγκυβέρνησε μαζί με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, στην μνημονιακή συγκυβέρνηση Παπαδήμου. Οι δε εκτός ΛάΟΣ «πατριωτικές δυνάμεις», κρατάγανε… φανάρι στην Νουδούλα του Σαμαρά!

Σε κάθε περίπτωση, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τις είδε ο λαός και τις «σοβαρές πατριωτικές δυνάμεις», γι’ αυτό τις έστειλε στο περιθώριο και ανέδειξε την Χρυσή Αυγή, η οποία είναι σήμερα η μόνη εθνική επιλογή! Οφείλουν δε να γνωρίζουν οι Έλληνες πατριώτες, πως οποιαδήποτε «σοβαρή πατριωτική δύναμη» εμφανιστεί προσεχώς στο… παζάρι, θα εξυπηρετεί τα σχέδια των Τσιπροκαμμένων και των διεθνών τους προστατών!