ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ – ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΑΙΤΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Με όπλα και μαχαίρια έλυσαν τις διαφορές τους τα τσογλάνια των Τσίπρα και Καμμένου, που αυτοαποκαλούνται «αντιεξουσιαστές», «αντιρατσιστές» και της γιαγιάς τους το μπουγαδοκόφινο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες μέλη δύο κομμουνιστικών συμμοριών συγκρούστηκαν λίγο μετά τις 4:30 σε διαμέρισμα (μάλλον η μία συμμορία έκανε έφοδο στην «έδρα» της άλλης), όπου έπειτα από συμπλοκή με όπλα και μαχαίρια μεταξύ τους, δύο άτομα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο, ενώ ο δεύτερος είχε μαχαιρωθεί δύο φορές στο μηρό.

Ακολούθησε έφοδος της Κρατικής Ασφάλειας στο διαμέρισμα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι σε δύο διαφορετικά νοσοκομεία. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ των κομμουνιστών έγινε για τη «διαχείριση» των χρημάτων για την «φιλοξενία» των «προσφύγων» σε καταλήψεις της περιοχής των Εξαρχείων.

Φυσικά, ενώ όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά ΜΜΕ έχουν την είδηση, την ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ, για να μην εκθέσουν τους κόκκινους κατσαπλιάδες!