ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ! «ΚΑΛΥΨΗ-ΑΠΟΚΡΥΨΗ» ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΕΙΔΗΣΕΩΝ»!

Ως γνωστόν, χθες ο πρωθυπουργός της Ρωσσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, έκανε μια δήλωση περί «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», που αναιρεί την ξεκάθαρα φιλελληνική μέχρι τώρα στάση της Ρωσσίας στο κυπριακό. Σίγουρα δε, η αλλαγή της ρωσσικής στάσης δεν ήρθε από το πουθενά, αλλά οφείλεται στην όξυνση που προκάλεσαν στις ελληνο-ρωσσικές σχέσεις, με τις απελάσεις από την Ελλάδα Ρώσσων διπλωματών, οι αμερικανόδουλοι Τσίπρας και Καμμένος. Κι αυτό βεβαίως το καταλαβαίνει ο καθένας…

Προκειμένου, λοιπόν, να μην το καταλάβει ο καθένας, οι αμερικανοσταλινικοί του Αθηναϊκού Πρακτορείου «Ειδήσεων», έκοψαν μία λέξη από την δήλωση Μεντβέντεφ, που αλλάζει όλο το νόημα:

«Δεν κατανοώ για ποιο σκοπό το κάνουν αυτό. Είναι ένα πράγμα αν αυτό είναι ένα διπλωματικό κόλπο και απλά λένε ότι θα δεχτούν τη Γεωργία, αλλά να μην προχωρήσουν στην πραγματικότητα σε κανένα πρακτικό βήμα προς αυτό. Αν πρόκειται για αυτό, προτείνουμε στους νατοϊκούς συναδέλφους μας να μας πουν σε ποια άλλη περίπτωση ίσως κάνουν αυτό το κόλπο. Για παράδειγμα, μπορεί να προσκαλέσουν το Κόσοβο να ενταχθεί στη Συμμαχία, ή τη Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου. Θα βελτίωσε αυτό την κατάσταση στον κόσμο; διερωτήθηκε».
Εδώ λείπει η λέξη «Τουρκική» μπροστά από το «Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»! Τυχαίο;

Όποιος είναι βλάκας ας το πιστέψει!