«ΠΕΡΙΠΑΤΟ» ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Προβάδισμα σχεδόν εξίμισι μονάδων υπέρ του «Ναι» στην συμφωνία των Πρεσπών, δείχνει νέα δημοσκόπηση που μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο των Σκοπίων MIA.
Πιο συγκεκριμένα, υπέρ της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, τάσσεται το 41,5%, ενώ το 35,1% δηλώνει αντίθετο. 

Θυμίζουμε, ότι το δημοψήφισμα θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου, κι έχουν πέσει «λυτοί και δεμένοι» από τον διεθνή παράγοντα υπέρ του «Ναι», ενώ η πίεση που θα δέχονται οι Σκοπιανοί θα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, όσο πλησιάζει ο καιρός της ψηφοφορίας.

Άλλωστε, το ερώτημα που ενέκρινε η βουλή για το δημοψήφισμα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αρνητικής απάντησης: «Είστε υπέρ του να είμαστε μέλη στο NATO και στην ΕΕ, δεχόμενοι την συμφωνία μεταξύ της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και της Ελλάδας;».

(ΥΓ): Ο προδότης χοντρο-Καμμένος που έχει «προβλέψει» μετά βεβαιότητος ότι θα υπερισχύσει το «Όχι» (όχι ότι το πιστεύει, αλλά για να παραμυθιάσει τον κόσμο ότι δεν τρέχει τίποτα με την συμφωνία των Πρεσπών, γιατί τάχα δε θα εφαρμοστεί…) που θα κρυφτεί άραγε όταν θα υπερισχύσει το «Ναι»; Και ποιο παραμύθι θα σκαρφιστεί για να δικαιολογήσει την παραμονή του στην συγκυβέρνηση της προδοσίας, προκειμένου να κρατήσει το 0,7% που του έχει απομείνει;