ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ

Ανακοίνωση «για τη μαύρη επέτειο των 73 χρόνων από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι», εξέδωσε το «τιμημένο» κουκουέ:

«Εβδομήντα τρία χρόνια συμπληρώνονται από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα των ΗΠΑ στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, που το 1945 στέρησε τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και σε χιλιάδες άλλους τα επόμενα χρόνια, λόγω των συνεπειών της ραδιενέργειας.

Η ρίψη των ατομικών βομβών στόχο είχε να εκφοβίσει τους λαούς, να στείλει «μήνυμα» στην ΕΣΣΔ, στο επαναστατικό και κομμουνιστικό κίνημα των άλλων χωρών…».

Οι τελευταίοι στον κόσμο νοσταλγοί του χασάπη Στάλιν θα έπρεπε να ντρέπονται, να κοκκινίζουν και να το βουλώνουν τέτοιες ημέρες! Γιατί, αφενός μεν όταν οι Αμερικανοσιωνιστές έριξαν τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία (στις 6 Αυγούστου στη Χιροσίμα και στις 9 Αυγούστου στο Ναγκασάκι), είχαν σύμμαχο την πολυαγαπημένη τους σταλινική Σοβιετική Ένωση. Και αφετέρου δε, το ίνδαλμά τους, ο «μεγάλος Στάλιν» εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και στις 8 Αυγούστου κήρυξε τον πόλεμο στην καθημαγμένη Ιαπωνία («προς επιτάχυνση της λήξης της παγκόσμιας σύρραξης»), λειτουργώντας σαν κοράκι που αρπάζει τη λεία! Το πτώμα της Ιαπωνίας παραδόθηκε λίγες ημέρες αργότερα (στις 14 Αυγούστου)…