ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ’ ΑΛΟΓΑ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ… ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ… ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ

Οργώνει την Ελλάδα (αλλά μόνο την Νότια, πάνω από τα Τέμπη δεν τολμάει να πατήσει!) ο πρόεδρος Πάκης και στέλνει αβέρτα… αυστηρά μηνύματα στους Τουρκαλάδες!

Από την Αμοργό, λοιπόν, η… προεδράρα μας (που τον είχε στριμώξει σε μια γωνία του καναπέ ο Ερντογάν Πασάς, κατά την επίσκεψή του στο προεδρικό μέγαρο…), θυμήθηκε τους δύο απαχθέντες στρατιωτικούς κι… άστραψε και βρόντηξε:  

«Η Ελλάδα δεν θα μείνει απαθής, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον που διαθέτει ως μέλος της ΕΕ και του Συμβουλίου της Ευρώπης για να υπερασπιστεί τους στρατιωτικούς της και πάνω απ’ όλα τη Δημοκρατία και τον Άνθρωπο. Ας πάρει αυτό το μήνυμα η Τουρκία, όσο ακόμα δεν είναι πολύ αργά. Αν νομίζει η ηγεσία της Τουρκίας ότι με τον τρόπο αυτό κάμπτει το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτικών κάνει τεράστιο λάθος. Το ηθικό τους είναι ακμαίο και αποδεικνύει τι σημαίνει Έλληνας στρατιωτικός.

Η Τουρκία και η ηγεσία της εκτίθενται ανεπανόρθωτα, γιατί δεν σέβεται ούτε το Κράτος Δικαίου ούτε την έννοια της Δημοκρατίας και επομένως τα θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου. Η διεθνής κατακραυγή το αποδεικνύει…».

Πέστα πουθενά αλλού αυτά ρε! Εδώ δεν πιάνει πλέον το παραμύθι σου!