ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ… ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΗΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ωρύονται οι όψιμοι… αντιτρομοκράτες της Νουδούλας για την μεταγωγή του αρχιτρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές Χαλκίδας. Η οποία, εδώ που τα λέμε, δεν είναι αγροτική φυλακή, σαν κι αυτή που μετήγαγαν τον «φαρμακοχέρη» Κουφοντίνα…

Σύμφωνα, λοιπόν, με πύρινη ανακοίνωσή τους, η συγκυβέρνηση «επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα…».

Σωστά όλα αυτά, αλλά εις ότι αφορά τον Χριστόδουλο Ξηρό, αφορούν και την ίδια την Νουδούλα, επιστρέφοντας σ’ αυτήν ως… μπούμερανγκ. Για όσους έχουν κοντή μνήμη, θυμίζουμε ότι στις 30 Δεκεμβρίου του 2013, η τότε κυβέρνηση του… αντιτρομοκράτη Σαμαρά είχε χορηγήσει 9ήμερη παρακαλώ άδεια στον Ξηρό. Ο οποίος, όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, δεν εμφανίστηκε ποτέ μόλις έληξε η άδειά του, καθώς «έκανε αυτό που ο κάθε επαναστάτης πρέπει να κάνει, πολιτική απόδραση», όπως είπε τότε ο δικηγόρος του, σύντροφος Ραγκούσης. Συνελήφθη δε, εντελώς τυχαία, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο!

Ας θυμηθούμε και τα «ανδραγαθήματα» αυτού, στον οποίο έδωσαν άδεια οι όψιμοι… αντιτρομοκράτες, τα οποία είχε ομολογήσει ο ίδιος: στην απόπειρα δολοφονίας του λοχία Ρ. Τσαντ (3/4/84), στη δολοφονία του εκδότη Ν. Μομφεράτου και του οδηγού του Π. Ρουσέτη (21/2/85), στην έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου εναντίον λεωφορείου των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα το θάνατο του αστυφύλακα Ι.Γεωργακόπουλου (26/11/85), στη δολοφονία του Αγγελόπουλου (8/4/86), στη δολοφονία του στρατιωτικού ακολούθου Ουίλιαμ Νορντίν (28/6/88) και στη δολοφονία του λοχία Στιούαρτ Ρόναλντ (10/3/91). Επιπλέον, συμμετείχε στις απόπειρες κατά των Γ. Πέτσου (8/5/89), Β. Βαρδινογιάννη (20/11/90) και Ι. Παλαιοκρασσά, στις επιθέσεις με ρουκέτες κατά λεωφορείου των ΜΑΤ το 1991, αφήνοντας πίσω του έναν νεκρό και επτά τραυματίες, στην εισβολή στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα (14/8/88), στην κλοπή πολεμικού υλικού από το στρατόπεδο Συκουρίου (24/12/89) και το Πολεμικό Μουσείο (3/2/90), στη συμπλοκή με αστυνομικούς στα Σεπόλια (20/11/91), αλλά και σε πολλές ληστείες («απαλλοτριώσεις»). Συνολικά, συμμετείχε σε 33 τρομοκρατικές ενέργειες που διέπραξε η 17Ν και καταδικάστηκε σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη!

Αυτά τα ολίγα για να μη μας δουλεύουν κιόλας!