ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Η «ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ» ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ!

Ενώ το μαρξιστικό καθεστώς του συντρόφου Μαδούρο υποστηρίζει ότι έγινε «απόπειρα δολοφονίας» κατά του ηγέτη του και ΣΥΡΙΖΑ, τιμημένο κουκουέ, Ερντογάν Πασάς και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» σπεύδουν να εκφράσουν την «συμπαράσταση» και την «αλληλεγγύη» τους προς τον… διασωθέντα, αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής της χώρας αναφέρουν ότι το μόνο που συνέβη ήταν μια… έκρηξη δεξαμενής αερίου σε κοντινό κτίριο, κι όχι επίθεση με 2 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), γεμάτα με εκρηκτικά.

Βέβαια, μετά την έκρηξη, ο Μαδούρο επιχείρησε να εμφανιστεί ως… θύμα και να προκαλέσει την συμπάθεια του λαού της Βενεζουέλας και κατήγγειλε τους πάντες και τα πάντα:

«Επιχείρησαν να με δολοφονήσουν. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι πίσω από την απόπειρα βρίσκεται η άκρα δεξιά στη Βενεζουέλα σε συμμαχία με τη δεξιά στην Κολομβία και τον πρόεδρο Χουάν Μανουέλ Σάντος. Δεν έχω καμιά αμφιβολία. Ελπίζω ο πρόεδρος Τραμπ να στραφεί εναντίον αυτών των τρομοκρατικών ομάδων που επιχειρούν μεγάλες επιθέσεις εναντίον φιλήσυχων χωρών της ηπείρου μας, εν προκειμένου της Βενεζουέλας».  

Λέτε να του μπουν τίποτα ιδέες του mister Tsipra ή του χοντρού συγκυβερνήτη του, να οργανώσουν καμμιά μαϊμού-απόπειρα δολοφονίας, για να βγουν από τη δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει λόγω του μακεδονικού και της εθνικής συμφοράς με τις φωτιές; Μπα, ούτε γι’ αυτό είναι ικανοί!