ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ… ΙΔΙΩΤΙΚΟ

Σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, με έντονους πόνους στο στήθος και ταχυκαρδία, είχε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Μίκης Θεοδωράκης. Άμεσα δε εισήχθη σε νοσοκομείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Βέβαια, ο Μίκης είναι αριστερός -και μάλιστα σύμβολο της αριστεράς!- αλλά… κορόιδο δεν είναι.

Έτσι, προτίμησε… ιδιωτικό νοσοκομείο για την νοσηλεία του, κι όχι την «δημόσια και δωρεάν υγεία» των Πολάκηδων.

Έτσι κάνουν άλλωστε όλοι οι… καλοί αριστεροί της ελίτ, σε όλους τους τομείς. Νοσηλεύονται μόνο σε ιδιωτικά νοσοκομεία, στέλνουν τα παιδιά τους σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία και ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού, τοποθετούν τα λεφτά τους σε μεγάλες ιδιωτικές τράπεζες του εξωτερικού και γενικά αφήνουν όλα τα «δημόσια και δωρεάν» (που δεν είναι καθόλου δωρεάν…) για την «πλέμπα»!

(ΥΓ): Επειδή δε είναι και κουτοπόνηροι, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ από την «πλέμπα» που τους διαβάζει, ότι το σύμβολο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο για καπιτάλες. Ιδού πως παρουσιάζουν την είδηση οι διαδικτυακές σουρτούκες του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εκτός κινδύνου ο Μ. Θεοδωράκης, νοσηλεύεται μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Μίκης Θεοδωράκης, σύμφωνα με πληροφορίες από συνεργάτες του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, το οποίο υπέστη ξημερώματα Παρασκευής.

Ο Μ. Θεοδωράκης, λόγω του πόνου στο στήθος που αισθάνθηκε και της μεγάλης ταχυκαρδίας που είχε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με πληροφορίες που είχε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων από το περιβάλλον του δημιουργού.

Οι θεράποντες γιατροί εκτιμούν ότι ο μεγάλος κίνδυνος έχει τώρα περάσει. Είναι επιφυλακτικοί λόγω της ηλικίας του κ. Θεοδωράκη, εκφράζουν, ωστόσο, την αισιοδοξία τους για την έκβαση».

Κατά τον ίδιο τρόπο ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ το ιδιωτικό νοσοκομείο και τα λιμοτάγαρα του ΚΚΕ από τα κορόϊδα που τους διαβάζουν:

«Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου ο Μ. Θεοδωράκης μετά από καρδιακό επεισόδιο

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Μίκης Θεοδωράκης, μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Ο Μ. Θεοδωράκης, λόγω του πόνου στο στήθος που αισθάνθηκε και της μεγάλης ταχυκαρδίας που είχε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με πληροφορίες που είχε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων από το περιβάλλον του μεγάλου δημιουργού».