ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ… «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ»;

Πέρυσι τέτοιον καιρό, είχαμε την τεράστια ρύπανση του Σαρωνικού, με την πετρελαιοκηλίδα. Τον φετινό χειμώνα τις καταστροφικές και φονικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική. Προ 10 ημερών, τις ακόμα πιο καταστροφικές και φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών γεγονότων που αναφέραμε ήταν –εκτός των άλλων- και η καταστροφή του περιβάλλοντος.

Δεύτερο κοινό χαρακτηριστικό, η πλήρης εξαφάνιση των λεγόμενων «οικολόγων», που τα προηγούμενα χρόνια χάλαγαν τον κόσμο για ήσσονος σημασίας περιβαλλοντικές βλάβες. Γιατί άραγε σιωπούν και κρύβονται οι άλλοτε… υπερευαίσθητοι για το περιβάλλον «οικολόγοι»; Διότι συγκυβερνούν!

Μην ξεχνάμε, πως οι Οικολόγοι Πράσινοι συνεργάστηκαν στις τελευταίες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ και εξέλεξαν δύο βουλευτές, τον Γιώργο Δημαρά και τον Γιάννη Τσιρώνη στη Β’ Αθηνών, ο οποίος τυγχάνει αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αρμόδιος για το Περιβάλλον.

Και επιπλέον, ένας απ’ αυτούς που υπέγραψαν έγγραφο κατά της κατεδάφισης αυθαιρέτων στη δασική περιοχή Περιβολάκια Ραφήνας, το 2015, που συνετάχθη με πρωτοβουλία του τότε υπουργού Εσωτερικών Βούτση.

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;