700 ΜΙΚΡΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ «ΕΥΠΑΘΑΚΙΑ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ;

Συνήθως οι γονείς του παιδιού δίνουν ένα ποσό σε γνωστό τους, που δηλώνει ότι θα φέρει το παιδί στην Ελλάδα, ή στην Ευρώπη, για να έχει καλύτερη τύχη. Όμως, μόλις τα παιδιά περάσουν τα σύνορα της Ελλάδας οι διακινητές τα κρατάνε σε ένα χώρο και ζητάνε από τους γονείς τους περισσότερα χρήματα για να τα απελευθερώσουν.

Το πρώτο εξάμηνο του 2018 στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 190 ανήλικα προσφυγόπουλα, πολλά από τα οποία είχαν πέσει θύματα παράνομης κατακράτησης.

Υπολογίζεται ότι 700 ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, καθώς και παιδιά Ρομά από τα Βαλκάνια, έχουν εντοπιστεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και υπόκεινται σε κάθε είδους εκμετάλλευση.

Αυτά για όσους ψεύτες μιλάνε για «ανθρωπισμό» και «αλληλεγγύη»… Πού είναι όταν κινδυνεύουν μικρά παιδιά; 

Να μην τολμούν λοιπόν να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι είναι απάνθρωπη, αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για την τύχη των «προσφύγων», μικρών και μεγάλων και τους αφήνουν να περιφέρονται άσκοπα χωρίς καμία βοήθεια και να λιώνουν από την ζέστη το καλοκαίρι ή να ξεπαγιάζουν μέσα στο χιόνι τον χειμώνα. 

Η Χρυσή Αυγή πολύ απλά λέει το αυτονόητο: Ο καθένας στην πατρίδα του. Αντί γι αυτό όμως, τρώμε στη μούρη  έναν κοσμοπολίτικο διεθνισμό που εμμένει μέσω μιας άνευ προηγουμένου προπαγάνδας, στην «αναγκαιότητα» της ενσωμάτωσης των μεταναστών από την Αφρική και την Ασία και της δημιουργίας πολύ-φυλετικών κοινωνιών. 

Το μόνο ενδιαφέρον που δείχνουν οι δήθεν «αναρχικοί» και γιαλαντζί «αντιεξουσιαστές» για τα «ταξικά τους αδέρφια» από την Ασία, την Αφρική και αλλού, είναι να τους έχουν ως αντικείμενο εξυπηρέτησης των δικών τους στενών οικονομικών συμφερόντων. Τους εκμεταλλεύονται και τους πουλούν «προστασία», ενώ δεν παραλείπουν «να τα τσεπώνουν» και από τις διάφορες ΜΚΟ, όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές. 

Να μη μιλάνε, λοιπόν, για αλληλεγγύη όλα τα αποβράσματα της κοινωνίας και κυρίως να μην πιάνουν την Χρυσή Αυγή στο στόμα τους. Ας κρυφτούν καλύτερα στις τρύπες τους…

Κορίνα Πενέση