ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΟΥ ΠΑΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ! ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ «ΟΧΙ»!

Πέρασε τελικά στη βουλή η επαίσχυντη και προδοτική τροπολογία, που υποχρεώνει σε συνταξιοδότηση τους νόμιμους μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, με τις θετικές ψήφους των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Στάση Ποντίων Πιλάτων κράτησαν η Νουδούλα, το ΚΚΕ και το Ποτάμι (δηλώνοντας «παρών») και μόνο η Χρυσή Αυγή είπε ένα ξεκάθαρο «Όχι»! 

Θυμίζουμε, ότι η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου, «κόλλησε» την εν λόγω τροπολογία στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας με τίτλο : “Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις”, η δε συνταξιοδότηση (επί της ουσίας εκδίωξη!) των δύο μουφτήδων θα γίνει εντός δύο μηνών από τη ψήφιση του νόμου!

Θυμίζουμε επίσης, πως οι προδότες επιχείρησαν πρώτα να εκβιάσουν τις παραιτήσεις των νομίμων μουφτήδων (η θητεία των οποίων έληγε κανονικά το 2021), αλλά αντιμετώπισαν την σθεναρή αντίσταση κυρίως του μουφτή της Ξάνθης. Ωστόσο, τα γιουσουφάκια του Ερντογάν Τσίπρας και Καμμένος δεν έκαναν πίσω και βρήκαν το κόλπο της υποχρεωτικής συνταξιοδότησης για να ικανοποιήσουν τις διαταγές του Οθωμανού Πασά τους!

Δικαίως, λοιπόν, πανηγυρίζουν οι Τουρκαλάδες για την επικείμενη εκλογή από την μειονότητα των διαδόχων των νομίμων μουφτήδων, που θα είναι ενεργούμενα της Άγκυρας. ΚΙ όταν θα πάρουν το «πράσινο φως» από τον Πασά, με την απεριόριστη εξουσία που θα έχουν, θα είναι αυτοί που θα ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους της Θράκης, μετατρέποντας την Θράκη μας σε Κοσσυφοπέδιο!