Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ… ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ

Ο ορισμός της υποκρισίας είναι η αριστερά, εδώ και αλλού! Να μια ακόμα απόδειξη: όπως βλέπουμε σε παλαιότερο πρωτοσέλιδό της, η φυλλάδα των Ιών, το… γλεντούσε στην κυριολεξία, όταν η συγκυβέρνηση που υπηρετεί νομιμοποιούσε τα αυθαίρετα. Τώρα που η… γραμμή άλλαξε και που η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες για την εθνική τραγωδία στην… αυθαίρετη δόμηση, η ίδια φυλλάδα με άκρως υποκριτικό άρθρο της, υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «Τολμήστε!», καλεί τους δικούς της να… γκρεμίσουν τα αυθαίρετα, που προηγουμένως… νομιμοποίησαν!

Τους παραδίδουμε στη χλεύη σας:

«Τολμήστε να συγκρουστείτε με ατομικά και συλλογικά συμφέροντα 

Τολμήστε να αναμετρηθείτε με όλα, μικρά και μεγάλα, τα μυστικά που έχουν εδραιωθεί εδώ και δεκαετίες και αποτελούν πλέον καθεστώς. Που έθρεψαν και τρέφουν μικρές και μεγάλες, τοπικές και κεντρικές εξουσίες, για να μην υπάρξει συνέχεια και για να αλλάξει ρότα η μοίρα αυτού του τόπου. Αυτό απαιτούν τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι. Οι οικογένειές τους, η ελληνική κοινωνία.

Τολμήστε να συγκρουστείτε με ατομικά και συλλογικά συμφέροντα, που αναπτύχθηκαν σε συνθήκες αυθαιρεσίας και ιδιοτέλειας, σε καθεστώς ανοχής και πελατειακών πολιτικών σχέσεων. Σπάστε το ιδιότυπο καθεστώς της συνενοχής, την ετερόκλητη κοινωνική συμμαχία των καταπατήσεων και των αυθαιρέτων που δεν υπάρχει μόνο στην πληγείσα περιοχή της Ανατολικής Αττικής αλλά εκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Υπερασπιστείτε τον δημόσιο χώρο, δημιουργήστε προϋποθέσεις για σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης με κόστος και για την αυθαίρετη ιδιοκτησία του φτωχού, που την αφήσαν εκεί να υπάρχει ως ασπίδα της παράνομης βίλας του πλούσιου.

Τολμήστε να αποκαλύψετε όλη την εικόνα, όλης της χώρας. Οπου υπάρχει μικρή και μεγάλη παρανομία και αυθαιρεσία ανεξαρτήτως του πότε και πώς δημιουργήθηκε. Νομοθετήστε για να μην υπάρξουν άλλες παγίδες θανάτου, όπως το τραγικό Μάτι. Προχωρήστε για να μη θρηνήσουμε και πάλι σε κάποιες ακραίες καιρικές συνθήκες…».

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, το άρθρο δεν υπογράφεται από κάποιον μεμονωμένο συντάκτη ή από κάποιο άλλο πρόσωπο, αλλά φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή «ΕΦΣΥΝ», δηλαδή εκφράζει την κεντρική γραμμή της φυλλάδας. Όπως βεβαίως την κεντρική γραμμή της φυλλάδας εξέφραζε και το πανηγυρικό πρωτοσέλιδο… Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές αριστεριστές!