ΑΛΗΤΡΕΣ! ΓΙΔΑΡΜΕΧΤΗΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ, ΑΛΛΑ… ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

Κάθε μέρα που περνάει εκτίθενται όλο και περισσότερο οι υπεύθυνοι της εθνικής τραγωδίας! Σήμερα, ο «άνθρωπος» που έγραφε τάχα αγανακτισμένος στο Facebook, ότι οι νεκροί είναι «δημιουργήματα των καναλιών», ομολόγησε ότι την ώρα της σύσκεψης υπό τον mister Tsipra ήταν δεδομένο πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί, αλλά αιτιολόγησε την απόκρυψη με την γελοία δικαιολογία, ότι ο ιατροδικαστής δεν είχε βάλει ακόμα τη σφραγίδα του στο σχετικό έγγραφο. Επίσης, ομολόγησε ότι ο πρωθυπουργός «σαφώς και ενημερώθηκε μετά που έφυγαν οι κάμερες» για τους δύο νεκρούς – αλλά καίτοι είχε ενημερωθεί, στη νέα δήλωση που έκανε αργότερα, όταν έφυγε από τη Πυροσβεστική, δεν είπε λέξη για τους νεκρούς.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι όλοι ήξεραν για την ύπαρξη νεκρών και επιχείρησαν να το κρύψουν, όσο μπορούσε να κρυφτεί. Κατά τον ίδιο τρόπο που το έκαναν οι Σοβιετικοί στις περιπτώσεις καταστροφών και ατυχημάτων, με αποκορύφωμα το Τσερνόμπιλ!

Αυτός είναι ο κομμουνισμός! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;