ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΛΗΤΡΕΣ! ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ»!

Όσο περνούν οι μέρες, έρχονται στην επιφάνεια συνεχώς νέα στοιχεία και ξεφτιλίζονται ακόμα περισσότερο οι πωρωμένοι εγκληματίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την μαρτυρία του προέδρου των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, πριν από το θέατρο της Δευτέρας (την σύσκεψη υπό τον mister Tsipra), το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Υπουργείου Υγείας (ΕΚΕΠΥ) ζητούσε από το ΚΕΕΛΠΝΟ 40 σάκους για περισυλλογή πτωμάτων!
Όπως προσέθεσε, στο ΚΕΕΛΠΝΟ πέρα από τις μαρτυρίες κατοίκων, φορέων και δημοσιογράφων για νεκρούς, υπάρχει και μια αλληλουχία γεγονότων που δείχνει ότι οι Τσιπροκαμμένοι είχαν γνώση της πραγματικής κατάστασης και της ύπαρξης δεκάδων νεκρών:
20:40 πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ για 2 νεκρούς
22:30 το ΕΚΑΒ έχει παραλάβει 4 νεκρούς
22:30 δόθηκε εντολή στο Σισμανόγλειο για διαμόρφωση ειδικού χώρου για νεκρούς
23:20 ζητείται μεγάλος αριθμός ειδικών σάκων συλλογής νεκρών

Τέλος, και από τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι το ΕΚΑΒ είχε ήδη παραλάβει 4 νεκρούς από το σημείο της πυρκαγιάς.

Την ίδια ώρα, η πολιτική αλήτρα που ακούει στο όνομα Πολάκης, έγραφε πως οι νεκροί είναι δημιούργημα των καναλιών και ο πρώην κνίτης και νυν πρωθυπουργός των διεθνών τοκογλύφων και των εθνικών συμφορών, παρίστανε πως δεν συμβαίνει τίποτα!

(ΥΓ): Τον πούλο, αλήτρες!