Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΜΑΚΗΣ Ο «ΣΚΛΗΡΟΣ» ΚΑΙ ΤΟ… SAVOIR VIVRE ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί η στάση της Νουδούλας έναντι της συγκυβέρνησης των δολοφόνων του ελληνικού λαού, για την εθνική τραγωδία, να ήτανε στα πλαίσια του… savoir vivre, δήθεν σεβόμενη το τριήμερο εθνικό πένθος, αλλά την τελευταία ημέρα του τριημέρου –την Πέμπτη- ο «σκληρός (ήταν σκληρός και τον έλεγαν… Βιτάμ!) Μάκης Βορίδης… άστραψε και βρόντηξε από το βήμα της βουλής:

«Η ΝΔ θα σεβαστεί το τριήμερο πένθος, αλλά από αύριο θα μιλήσουμε για τις ευθύνες ώστε τα θρασίμια της πολιτικής να πάνε στη θέση τους».

Ουάου! Τι… σκληρότης!

Μόνο που από την Παρασκευή έχουν περάσει τρεις ολόκληρες ημέρες και είμαστε στην τέταρτη και δε βλέπουμε την Νουδούλα να βάζει «στη θέση τους» τα «θρασίμια της πολιτικής»!

Γιατί άραγε; Προφανώς, ο «σκληρός» κύριος Μάκης είπε και μια κουβέντα παραπάνω για να χαϊδέψει τ’ αυτιά των οργισμένων ψηφοφόρων του, καθότι εκλέγεται στο Υπόλοιπον Αττικής. Επιπροσθέτως δε, ήταν και πολύ εκνευρισμένος, γιατί με την τραγωδία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ξαπλώστρα του στην Μύκονο.

Κατά τα άλλα, η Νουδούλα συνεχίζει να κρατάει το θέμα χαμηλά και να τηρεί το… savoir vivre, γιατί ο Κούλης τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί η λαϊκή οργή να φέρει πολιτικές εξελίξεις και τον ίδιον στην εξουσία πριν την ώρα του! Γιατί; Διότι θα αναγκαστεί να ολοκληρώσει ο ίδιος την προδοσία της Μακεδονίας μας και να υποστεί μετά τις συνέπειες! Πάρτε το χαμπάρι: μέχρι που να επικυρώσουν οι Τσιπροκαμμένοι την προδοσία της Μακεδονίας, ο Κούλης δεν το κουνάει ρούπι από την «αντιπολίτευση»!