ΗΛΘΟΝ, ΕΙΔΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΟΝ!

Σήμερα, που συμπληρώνεται μια ολόκληρη βδομάδα από την τραγωδία, εδέησε ο mister Tsipras να επισκεφθεί το Μάτι Αττικής, κυριολεκτικά σαν τον κλέφτη!

Η επίσκεψη που έγινε πολύ νωρίς το πρωί, υπό άκρα μυστικότητα και διήρκεσε μόλις μία ώρα, δεν είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, ούτε καλύφθηκε σε απ’ ευθείας μετάδοση από την ΣΟΒΙΕΡΤ – μπας και τον δουν και πλακώσουν εκεί τα θύματα , οι συγγενείς τους και οι λοιποί πυρόπληκτοι, αλλά και για το ενδεχόμενο να συμβεί κάποιο ξαφνικό «ατύχημα» (αποδοκιμασία από τυχόν διερχόμενο πολίτη) και δεν προλάβουν να την κόψουν!

Ενδεικτικό της θρασυδειλίας του υπ’ αριθμόν ένα υπευθύνου της τραγωδίας, ήταν ότι δεν υπήρχε στο σημείο ούτε ένας πυρόπληκτος.

Όπως βλέπουμε και στις σχετικές φωτογραφίες, ο «θαρραλέος» πρωθυπουργός βρήκε εκεί τους υπευθύνους του υπουργείου Υποδομών, κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών. Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς που βρίσκονται εκεί για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές.

Εύγε, «γενναίε» μου!