ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ: ΚΑΜΜΕΝΕ , ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!

 

Μια ανάρτηση που αποτυπώνει τα αισθήματα οργής και αγανάκτησης κατά του υπ’ αριθμόν 2 υπευθύνου της εθνικής τραγωδίας, υπουργοπάνου Καμμένου, αναρτήθηκε στην σελίδα του facebook «Γονείς». Η ανάρτηση έγινε από ένα κορίτσι, κάτοικο της πυρόπληκτης Ανατολικής Αττικής, που ήταν παρών κατά την επίσκεψη του Καμμένου και μάρτυς των προκλήσεών του!

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

«Όλοι σε είδαμε. Σε είδαμε να καταφθάνεις με την Μερσέντες σου και τους μπράβους σου ( Η συγκεκριμενη Μercedes S class είναι ειδική έκδοση της AMG έχει ιπποδύναμη πάνω από 600 ίππους και η τιμή της τότε , προ 5ετίας, επειδή είναι παλαιότερο μοντέλο ήταν περίπου δύο τρεις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ).

Σε είδαμε όλοι να ξεφτιλίζεις τον κύριο και το κοριτσάκι του, επειδή σου είπε δακρυσμένος ότι ήταν πέντε ώρες στο νερό χωρίς βοήθεια και πήγες να τον βγάλεις τρελό. Σε είδαμε να απαξιώνεις την κοπελίτσα, όταν σου είπε κλαίγοντας ότι ο καλύτερος της φίλος είναι αγνοούμενος. Σε είδαμε να φοβίζεις τους δυστυχισμένους συνανθρώπους μας, αυτούς που με τους φόρους που τους βάζεις σου καλύπτουν έξοδα ταξιδιών και καζίνο.

Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, όταν είσαι κυβέρνηση και κατέχεις θέση υπουργού σε μια εθνική τραγωδία απλά ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, αναλαμβάνεις ευθύνες και προσπαθείς να βοηθήσεις. Δεν επιτίθεσαι, ούτε ειρωνεύεσαι πολίτες που ο πόνος και η οργή πλημμυρίζουν τις ψυχές τους.

Ο Πάνος Καμμένος είναι ό, τι πιο σιχαμερό και αηδιαστικό υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ένα τίποτα, ένας άδειος ασκός, ένας φελλός, που το παίζει πατριώτης και κάτσε καλά.
Πόσο λυπάμαι για αυτό μας το κατάντημα.
(ανάρτηση φίλης αναγνώστριας του ΓΟΝΕΙΣ).