ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΕ ΓΔΟΥΠΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ «ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ»! ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΕ ΞΕΡΟΚΛΑΔΑ ΑΝΑΨΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΩΤΙΑ!

Καταρρέει στα αποκαΐδια η θεωρία των συριζοψεκασμένων αληταράδων, περί «ασύμμετρων απειλών», «οργανωμένου σχεδίου εμπρησμών» και τα ρέστα. Τα οποία, υποτίθεται πως κατέγραψαν ακόμα και οι… δορυφόροι.

Όπως φαίνεται, η πρώτη σπίθα άναψε από εγκληματική αμέλεια ενός ηλίθιου ατόμου, που έκαιγε την μοιραία ημέρα (που φυσούσαν ισχυρότατοι άνεμοι…) ξερά κλαδιά και ξύλα. Σε αυτό το συμπέρασμα φέρεται να έχουν καταλήξει τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού που ανέλαβαν την έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.

Μιλώντας, λοιπόν, στην «Καθημερινή», κυβερνητικός αξιωματούχος είπε ότι τα έως τώρα ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η πυρκαγιά στις 5 το απόγευμα της 23ης Ιουλίου είναι αποτέλεσμα εγκληματικής αμέλειας ιδιώτη, η ταυτότητα του οποίου είναι ήδη γνωστή στις αρχές, από αυτόπτες μάρτυρες που τον έχουν κατονομάσει και υποδείξει!

Επιπλέον, αποκαλύπτεται πως μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, ο ηλίθιος τοποθέτησε πλάκες και πέτρες για να εξαφανίσει τα ίχνη της καύσης, ενώ στη συνέχεια έριξε μεγάλη ποσότητα νερού για να απομακρύνει τα υπολείμματα των καμένων κλαδιών και ξύλων.

Κρέμασμα και σ’ αυτόν και σ’ αυτούς που παραμυθιάζουν τον κοσμάκη για «οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών», για να αποτινάξουν από πάνω τους τις εγκληματικές τους ευθύνες!