ΑΛΗΤΡΕΣ! ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΝ «ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Η «αυθαίρετη δόμηση», λοιπόν, ήταν η βασική αιτία της εθνικής τραγωδίας στην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με Καμμένους, Σκουρλέτηδες κι όλο το συριζοψεκασμένο κακό συναπάντημα. Κι από Δευτέρα, λένε πως θ’ αρχίσουν τις κατεδαφίσεις, για να ολοκληρώσουν την καταστροφή που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα! Μόνο που –δυστυχώς για τις αλήτρες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- τα γραπτά μένουν!

Ήταν, λοιπόν, 25 Σεπτεμβρίου του 2015, οχτώ μήνες μετά την πρώτη και μόλις πέντε ημέρες μετά την δεύτερη εκλογική νίκη της συριζοψεκασμένης λεχριτοκομπανίας, όταν «με συντονισμένες προσπάθειες» τοπικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (όπως υπερηφανεύεται η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ), αποτράπηκαν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων!!!

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το σχετικό δημοσίευμα για να καταλάβετε το ποιόν αυτών των ξεδιάντροπων που κυβερνούν την Ελλάδα μας, ρημάζοντάς την και καίγοντας ζωντανούς δεκάδες Έλληνες:   

«Απετράπησαν οι κατεδαφίσεις στα Περιβολάκια Ραφήνας

Δημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2015 18:00

Διμοιρίες ΜΑΤ, ασθενοφόρα, λιποθυμίες και μπουλντόζες έτοιμες να «καταπιούν» την περιουσία των κατοίκων μπροστά στα μάτια τους, συνέθεταν την εικόνα χθες στα Περιβολάκια Ραφήνας. Τελικά η κατεδάφιση αποτράπηκε μετά από συντονισμένες προσπάθειες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα, του δήμαρχου Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη καθώς και του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου. Ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής έδωσε ολιγοήμερη αναβολή ούτως ώστε να εξεταστούν οι ισχυρισμοί των ιδιοκτητών των ακινήτων. Έτσι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής προχώρησε σε αναβολή εκτέλεσης των κατεδαφίσεων μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, ενώ σήμερα θα γίνει συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών για το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι εντολές κατεδάφισης απεστάλησαν μεταξύ 7 και 14 Σεπτεμβρίου 2015 εν μέσω προεκλογικής περιόδου, αν και ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας – Πικερμίου είχε ζητήσει την αναστολή εκτέλεσης των κατεδαφίσεων έως ότου αναρτηθούν και κυρωθούν οι δασικοί χάρτες, δεδομένου ότι κάποιες περιοχές που καλύπτουν τις προϋποθέσεις θα αποβάλλουν στο μέλλον τον δασικό τους χαρακτήρα με απόφαση υπουργού ΠΕΚΑ, όπως προβλέπει και ο νόμος 3889/2010, γεγονός που δεν επιτρέπει τη δημιουργία τετελεσμένων. Σημειώνεται ότι τα εν λόγω ακίνητα κατασκευάστηκαν νομότυπα πριν από πολλά χρόνια σε φερόμενα ως δασικά τμήματα του δήμου και οι ιδιοκτήτες τους σήμερα είναι αντιμέτωποι με την ύπαρξη αντικρουόμενων διαχρονικά νόμων, καθώς και με σχετικές εντολές κατεδάφισης που έχουν αποσταλεί».

(ΥΓ): Τον πούλο, αλήτρες!