ΦΥΓΕΤΕ ΑΛΗΤΡΕΣ! ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ!

Μια δήλωση απίστευτης απανθρωπιάς έκανε σήμερα στο BBC ο υπ’ αριθμόν 2 υπεύθυνος για την εθνική συμφορά που έπληξε την Ανατολική Αττική. Πιο συγκεκριμένα, ο επί 3 ½ ολόκληρα χρόνια συγκυβερνήτης του Τσίπρα, ούτε λίγο ούτε πολύ, έριξε τις ευθύνες για την καταστροφή στα ίδια τα θύματα, τους οικείους και τους συμπολίτες τους γενικά, λόγω της αυθαίρετης δόμησης στην ευρύτερη περιοχή (την οποία, αν και όπου υπήρχε, γινόταν με την ανοχή του ψευδοκράτους, που όφειλε να την πατάξει!):

«Η άναρχη δόμηση αποτελεί έγκλημα από το παρελθόν γιατί στο Μάτι και σε όλη την ακτογραμμή οικοδομήθηκαν οι περισσότερες κατοικίες χωρίς την απαραίτητη άδεια. Έχουν κάνει κατάληψη της ακτής χωρίς να εφαρμόζουν τους νόμους. Μετά από μία τέτοια τραγωδία είναι καιρός να καταλάβουν ότι είναι επικίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειές τους να μην τηρούν τους νόμους και τους κανόνες».
Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, εφόσον πήγε σήμερα στην περιοχή κι έφυγε «ατσαλάκωτος», με τους κατοίκους να του εκφράζουν απλά τα παράπονά τους, λες και μιλούσαν στον τελευταίο κρατικό υπάλληλο, ήταν φυσικό κι επόμενο να αποθρασυνθεί και να βγαίνει κι από πάνω, αποπατώντας ανερυθρίαστα στους τάφους των θυμάτων!