ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 2 ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρ’ ότι εμφανίστηκε με μεγάλη κουστωδία σ’ ένα σχετικά «ελεγχόμενο» περιβάλλον, ο υπ’ αριθμόν 2 υπεύθυνος της εθνικής συμφοράς Καμμένος δεν απέφυγε τις αποδοκιμασίες των πολιτών, στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.
Ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος είχε έντονο διάλογο με κατοίκους στο Μάτι, οι οποίοι του έλεγαν πως αφέθηκαν στο έλεος της πυρκαγιάς.
«Αφήσατε να καεί κόσμος τζάμπα. Μας αφήσατε στο έλεος του Θεού», του είπε κάτοικος που έχασε το σπίτι της στο Μάτι θέτοντάς του σειρά ερωτημάτων: «Γιατί έκλεισε η Μαραθώνος, γιατί δεν έγινε εκκένωση, οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν;»
Μια κοπέλα, κλαίγοντας του φώναξε: «δεν μας έμεινε τίποτα», «καήκαμε». «Μας είπαν «βουτήξτε να σωθείτε». Πώς να βουτήξουν οι ηλικιωμένοι;» κι αυτός απάντησε αμήχανα πως «αυτά έγιναν, τώρα θα υπάρξει πρόσβαση στην παραλία».
Επιπλέον, δείχνοντας την αναισθησία του, είπε και το εξής απίστευτο: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις όταν ειδοποιήθηκαν έπραξαν το καθήκον τους. Στη θάλασσα μόνο πέντε πνίγηκαν»!

Ανοιχτό λαϊκό δικαστήριο στην πλατεία Συντάγματος, με ενόρκους τους συγγενείς των θυμάτων! Αυτή είναι η μόνη λύση για να δικαιωθούν οι ψυχές τους και να μην επαναληφθεί ποτέ τέτοια τραγωδία!