ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΑΠΟ… ΔΟΡΥΦΟΡΟ!

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου έδωσαν πριν από λίγο ο πρώην «λύκος των Εξαρχείων» και νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζανακόπουλος, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Τόσκας και οι «αρχηγοί» της Aστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Κι όπως ήταν αναμενόμενο, κανένας δε βρήκε το φιλότιμο (ποιος το έχασε για να το βρουν αυτοί;) να παραιτηθεί – έστω και «κατόπιν εορτής»…

Κι όχι μόνο δεν παραιτήθηκαν, αλλά επιχείρησαν να βγουν κι από πάνω!

Έτσι, ο «αρχηγός» της ΕΛΑΣ δήλωσε «περήφανος» γιατί έκοψε την λεωφόρο Μαραθώνος και ο «αρχηγός» της Πυροσβεστικής είπε ότι «Δεν θα άλλαζε τίποτα απ’ ότι έκανε»!

Κι ενώ οι πάντες (δήμαρχοι και μάρτυρες) μιλάνε για κομμένα καλώδια που προκάλεσαν την φονική πυρκαγιά, πουθενά δεν βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικών μηχανισμών κι ούτε ένας μάρτυρας δεν παρατήρησε ύποπτα άτομα, ο Τόσκας επανήλθε στο παραμύθι περί «εμπρηστών», λέγοντας ότι υπάρχουν «σοβαρές ενδείξεις και σημαντικά ίχνη που δείχνουν εμπρησμό».

Ποια είναι τα «ίχνη»; Σύμφωνα με την… Υπηρεσία Διαστήματος, οι εστίες άναβαν κατά σειρά. Μόνο που θα έπρεπε κάποιος να πληροφορήσει τους… διαστημάνθρωπους της συγκυβέρνησης (ο πλέον αρμόδιος για κάτι τέτοιο ήταν ο «αρχηγός» της Πυροσβεστικής), ότι έτσι γίνεται συνήθως όταν πιάνει φωτιά σ’ ένα δάσος, από τις κουκουνάρες που πετάγονται μέχρι και σε απόσταση 150 μέτρων.

Περιμένατε τίποτα διαφορετικό από δαύτους;

(ΥΓ): Λαϊκά δικαστήρια στην πλατεία Συντάγματος, με κατηγορούμενους στην πρώτη σειρά τους Τσίπρα-Καμμένο-Δούρου και ενόρκους τους συγγενείς των νεκρών! Μόνο έτσι θα βρουν ανάπαυση οι ψυχές τους!