ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΓΙΟΚ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ!

Το προσπάθησαν οι Τσιπροκαμμένοι να αποδώσουν σε εμπρηστές –και με λίγη καλή θέληση και σε… ξένους πράκτορες- την εθνική καταστροφή, για να βγάλουν από πάνω τους τις ευθύνες, αλλά… δεν τους βγαίνει με τίποτα!

Μια με δηλώσεις για «ασύμμετρη επίθεση» και «προβληματισμό» για τα «παράλληλα μέτωπα», με τον επικεφαλής της ΚΥΠ να μετέχει στις συσκέψεις, την άλλη με ειδικά εξοπλισμένο UAV που έστειλαν οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί, κατόπιν αιτήματος Καμμένου (την… επομένη της μεγάλης καταστροφής) και την παράλλη με φήμες και υπονοούμενα από τα παπαγαλάκια.

Μόνο που μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί στους τόπους της καταστροφής υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών (όπως είχαν βρεθεί το 2007…) και δεν υπάρχει ούτε μία μαρτυρία για ύποπτα άτομα (το 2007 υπήρχε σωρεία τέτοιων μαρτυριών…). Αντιθέτως, οι μαρτυρίες από την Κινέττα λένε πως η φωτιά προήλθε από σπινθήρες σε καλώδια της ΔΕΗ, που επεκτάθηκε λόγω των σφοδρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Τελεία και παύλα, οι ευθύνες της εθνικής καταστροφής έχουν ονοματεπώνυμα: Τσίπρας, Καμμένος και Δούρου! Και ως αποκλειστικοί υπεύθυνοι, πρέπει να πληρώσουν!