ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ «ΠΟΛΕΜΟ» ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Επίθεση θανάτου δέχθηκε για άλλη μια φορά η Ελλάδα μας. Αυτή την φορά «τυχερή» ήταν ξανά η πολύπαθη Αττική…

Πως να περιγράψεις την τραγωδία βιώνει η Αττική το τελευταίο 24ωρο; Όταν βλέπεις όλες αυτές τις εικόνες φρίκης , τα χέρια τρέμουν πάνω στο πληκτρολόγιο , τα μάτια είναι βουρκωμένα.

Ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής είναι 54 νεκροί με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να μιλούν ότι ο αριθμός των «δολοφονημένων» συνανθρώπων μας θα ξεπεράσει τους 100, 156 οι τραυματίες εκ των οποίων οι 11 σε κρίσιμη κατάσταση. Το μικρότερο θύμα μέχρι τώρα είναι ένα βρέφος 6 μηνών!

Οι εικόνες της ανείπωτης τραγωδίας είναι τουλάχιστον φρικιαστικές. Μανάδες βρέθηκαν νεκρές να έχουν σκύψει πάνω από τα παιδιά τους για να τα προστατεύσουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Γονείς έπεφταν με τα παιδιά τους στην θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες. Άνθρωποι εγκλωβίστηκαν, έτρεχαν να σωθούν με όποιο μέσο μπορούσαν, έπεφταν ακόμα και στην θάλασσα, ενώ πολλοί από αυτούς παρασύρθηκαν από τα ρεύματα και πνίγηκαν. Ο αριθμός των σπιτιών και των αυτοκινήτων που κάηκαν είναι ανυπολόγιστος.

Το Μάτι δεν υπάρχει πια σαν οικισμός. Ο λεγόμενος κρατικός μηχανισμός φάνηκε ότι δεν είχε κανέναν σχεδιασμό και καμία ετοιμότητα. Ο αποσυντονισμός ήταν πλήρης.

Περιμένουμε ανάληψη ευθύνης γι αυτή την δολοφονία…