ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ «ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ» ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ… ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!

Ένα κλαράκι να πιαστούν για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό από τις τεράστιες ευθύνες τους για την καταστροφή από τις πυρκαγιές και να βγουν κι από πάνω, ψάχνουν οι προδότες Τσίπρας και Καμμένος και μάλλον το βρήκαν!

Ήδη, άρχισαν να αφήνουν υπονοούμενα για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών, με πρώτο τον Τσίπρα που εξέφρασε τον… προβληματισμό του για τις φωτιές στα δυτικά και στα ανατολικά της Αττικής. Ο δε Τόσκας έκανε κι ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας πως «δεν είναι αθώες αυτές οι πυρκαγιές». Κι όλα αυτά χωρίς να έχουν ούτε ένα στοιχείο, χωρίς να έχει συλληφθεί ούτε ένας εμπρηστής και χωρίς να υπάρχει έστω και μια μαρτυρία για εμπρηστές!

Είναι προφανές, ότι και τούτοι, όπως και οι προηγούμενοι και οι προ-προηγούμενοι και πάει λέγοντας, θα επιχειρήσουν να καλύψουν την ανικανότητά τους που επέφερε την πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού και την απρονοησία τους για την εκπόνηση ενός σοβαρού σχεδίου πρόληψης και καταστολής των πυρκαγιών, ρίχνοντας τις ευθύνες στους «εμπρηστές».

Αλλά όχι στους «εμπρηστές» γενικώς. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που έχουμε, υπάρχει σχέδιο ώστε, οι μεν κυβερνητικοί παράγοντες να εντείνουν τις περί «εμπρηστών» δηλώσεις τους, αλλά χωρίς να κατονομάζουν την πλευρά από την οποία προέρχονται, παρά μόνο με βρώμικα υπονοούμενα, αλλά τα θρασύτατα παπαγαλάκια τους θα διασπείρουν τη φήμη ότι πίσω από τους εμπρησμούς κρύβονται… Ρώσσοι πράκτορες, για να… αποσταθεροποιήσουν την χώρα!

Κούνια που τους κούναγε, αν νομίζουν πως θα διασωθούν έτσι! Στα τσακίδια θα πάνε, αλλά κι εκεί ακόμα θα τους κυνηγάνε οι κατάρες του ελληνικού λαού!