ΕΘΝΙΚΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Ο ΑΘΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

Όσα συμβαίνουν σήμερα το βράδυ με τίς πρωτοφανούς εκτάσεως καταστροφικές πυρκαΐές – επτά συνολικά εστίες φωτιάς μόνο στο Λεκανοπέδιο της Αττικής- στην Αθήνα, στη Ραφήνα, στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής και αλλαχού της Ελλάδος, όπως π.χ.

στην περιοχή της Κινέτας, 

στο Πανόραμα της Κινέτας κόλαση φωτιάς, 

στην περιοχή πάνω από τά διϋλιστήρια του Ασπροπύργου, 

στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, 

στην Πεντέλη, 

στην περιοχή των Ισθμίων, 

στην Ραφήνα,

στον Άγιο Ανδρέα, στις εκεί κατασκηνώσεις,

στην Καλλιτεχνούπολη, 

στον Κάλαμο, 

στο Κόκκινο Λιμανάκι,

στο Μάτι

στο Λουτράκι, 

στο συνοικισμό «Νέος Βουτζάς», 

στό Ζούμπερι,

στην περιοχή της Νέας Μάκρης 

στο Ζεμενό Κορινθίας 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ 

στίς Βρύσες Χανίων!

καί στη Θεσσαλονίκη! καί όπου αλλού μέσα στο κατακαλόκαιρο δεν έχουν προηγούμενο! 

 ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

 ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΤΤΙΚΗ! 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ, αγαπητοί μου αναγνώστες, 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ! 

 ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΡΙΘΜΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ! 

 

_______Επτά (7) εστίες πυρκαϊάς στην περιοχή της Κορινθίας δεν είναι τυχαίο φαινόμενο!  

_______Άνεμοι με ταχύτητα τα οκτώ και εννέα (8-9) μποφώρ πλήττουν επίσης την περιοχή της Κορινθίας και συντελούν στην τρομακτική επέκταση του πύρινου μετώπου.

______Για πρώτη φορά διεκόπη ολοσχερώς η κυκλοφορία των οχημάτων τόσο στην νέα όσο καί στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Αθηνών! Από τις 4.00′ μ.μ. σήμερα Δευτλερα 23 Ιουλίου έχουν εγκλωβισθή τα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό, τα κινούμενα προς την Αθήνα! (Σημ. τώρα η ώρα είναι 22.30΄). 

_____Τήν ίδια ώρα ένα μπουρίνι έπνιξε κυριολεκτικά το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μιά σιδερένια τέντα ξηλώθηκε καί άρχισε να …..περπατάει στην πόλη!

_______Γενικώτερα τα φαινόμενα στην περιοχή της Χαλκιδικής, της Θράκης, του Βορείου Αιγαίου, καί όπου αλλού δέν είναι τυχαία φαινόμενα!

______Είκοσι πέντε (25) άτομα μέχρι στιγμής (ώρα 22.00′ της Δευτέρας 23/07) έχουν ήδη μεταφερθή ήδη σε Νοσοκομεία της Αττικής, μερικοί των οποίων (έξη μέχρι στιγμής) διασωληνωμένοι θα νοσηλευθούν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας! Υπάρχει δε ήδη και ένας νεκρός.   
_________Με νεώτερα στοιχεία σήμερα το πρωΐ της Τρίτης 24/07 ο απολογισμός σε ανθρώπινα θύματα είναι τραγικής εκτάσεως! Υπάρχουν 24 + 26 (= 50) νεκροί καί 156 τραυματίες, έκ των οποίων ένδεκα (11) διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας! Υπάρχουν ακόμη και 16 παιδιά τραυματισμένα!  Και χίλια (1.000) περίπου σπίτια έχουν καταστραφή!
«Εθνική τραγωδία από τις πυρκαϊές στην Αττική» ανέγραψε και η ΕΡΤ στην τηλεόραση.

_______Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ευρισκόμενος στη Βοσνία, αναγκάσθηκε να διακόψει αμέσως την επίσημη επίσκεψή του εκεί, και να γυρίσει αμέσως στην Αθήνα!  Θα μεταβεί αμέσως στο Χαλάνδρι, στο Κέντρο Επιχειρήσεων! Τί να κάνει άραγε εκεί; Απλώς θα δείξει για μια ακόμη φορά την υποκρισία του!   Αγνοεί, βλέπετε, ότι αυτός και το Επιτελείο του, οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι αίτιοι της γενικής καταστροφής! Με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού…

 

Διαβάστε την συνέχεια στο mkka.blogspot.com