ΑΦΑΝΤΟΙ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΙ-ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

Σ’ όλες τις χώρες του κόσμου, είθισται οι πολιτικοί ηγέτες να πηγαίνουν επιτόπου στους τόπους των καταστροφών, για να δουν με τα μάτια τους την πραγματικότητα, να νιώσουν τον πόνο του κοσμάκη και να του δώσουν κουράγιο, να δείξουν τέλος πάντων ότι το κράτος θα είναι παρών!

Έχει ήδη συμπληρωθεί το πρώτο 24ωρο και πάμε για το δεύτερο από τη συμφορά και ακόμα να εμφανιστεί στους τόπους της τραγωδίας έσω κι ένας κυβερνητικός παράγοντας!

Ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης (ο οποίος, κατά την προσφιλή του συνήθεια, πήρε ένα ελικόπτερο κι έκοβε βόλτες πάνω από τα καμένα – πλήρωνε ΜΑΛΑΚΑ φορολογούμενε!), ούτε η περιφερειάρχης Γαι-Δούρου, ούτε ο «ανεύθυνος άρχων» Παυλόπουλος (όπου έχει χα, χα, χα και χου, χου, χου, είναι πρώτος!) ούτε υπουργός, ούτε καν ένας υφυπουργός ή ένας γενικός γραμματέας!

Γιατί δεν πάνε; Φοβούνται την οργή του λαού που θα ξεσπάσει απάνω τους; Και τι νομίζουν; Πως σε λίγο καιρό θα ξεχαστούν οι ευθύνες τους; Όσος καιρός και να περάσει, οι ευθύνες τους θα παραμείνουν απαράγραπτες και θα’ ρθει η μέρα που θα δώσουν λόγο στον ελληνικό λαό! Ή μάλλον στους αντιπροσώπους αυτού, όσους χωράνε στην πλατεία Συντάγματος, όπου και θα δικαστούν δημόσια για τα εγκλήματά τους!