ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ! ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Λίγες ημέρες πριν από την παλλαϊκή… υποδοχή στον αρχιπροδότη Τσίπρα (ακολούθως θα υπάρξει ανάλογη… υποδοχή και στον προδότη Καμμένο, αν τολμήσει να πατήσει το πόδι του στην ΔΕΘ…), οργανώνεται η 1η Πανελλήνια Πορεία Μηχανών, Αυτοκινήτων, Φορτηγών, Aγροτικών & λοιπών Επαγγελματικών Οχημάτων, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς την Βεργίνα!

Ήδη έχουν ανακοινωθεί τα πρώτα καλέσματα και γίνονται οι κατάλληλες προετοιμασίες

Βρήκαμε τα κάτωθι και σας τα μεταφέρουμε:

  
Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας!
Από την Αθήνα στη Βεργίνα…
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου
Αναχώρηση Αυστηρά 06:00 π.μ διότι στην άνοδο μας προς Βεργίνα θα ενωνόμαστε με τις μηχανοκίνητες πορείες και από τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος.
Περισσότερες λεπτομέρειες εντός ολίγον ημερών.
Το παρών είναι μία κίνηση πολιτών , παρακαλούνται όσες λέσχες-Πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας για την καλύτερη οργάνωση της πορείας. 

 

Η 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ μηχανοκίνητη πορεία για τη Μακεδονία είναι γεγονός. Με εκκίνηση τη Θεσσαλονίκη και κατεύθυνση την ιστορική Βεργίνα, διοργανώνεται πορεία κάθε είδους οχήματος, από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μέχρι φορτηγά και επαγγελματικά οχήματα.
Για ακόμη μια φορά, ενωνόμαστε ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ σαν μια γροθιά, για την υπεράσπιση των διαχρονικών Αξιών του Γένους μας! 
Καλούμε όλους και όλες να στηρίξουν αυτή την ενέργεια, που οργανώνεται και στηρίζεται από πολιτιστικούς, αθλητικούς, αυτοκινητιστικούς, μοτοσυκλετιστικούς και εκκλησιαστικούς συλλόγους, από οργανώσεις αγροτών και επαγγελματιών οδηγών, από φορείς πόλεων και από απλό κόσμο. 
Στις δύσκολες ώρες των περίεργων αυτών καιρών, που η Πατρίδα μάς χρειάζεται, γινόμαστε μια φωνή, μια γροθιά, μια οικογένεια και στεκόμαστε φρουροί στις νέες δικές μας Θερμοπύλες. «Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης»! 
Θα είμαστε κι εμείς εκεί για τη Μακεδονία! 
Γιατί, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! 
Γράφουμε χιλιόμετρα… γράφουμε Ιστορία!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται σταδιακά, μέσα από τις ακόλουθες διαδικτυακές πηγές ενημέρωσης:

Facebook σελίδα: @PoreiaMakedonia (facebook.com/PoreiaMakedonia)
Facebook ομάδα: Πανελλήνια Μηχανοκίνητη Πορεία για τη Μακεδονία
Facebook εκδήλωση: facebook.com/events/2186379914927701/
Twitter: @PoreiaMakedonia (twitter.com/PoreiaMakedonia)
Instagram: @PoreiaMakedonia (instagram.com/poreiamakedonia)
Email: PoreiaMakedonia@gmail.com

Για όσους θα συμμετέχουν από Θεσσαλονίκη με μηχανές, υπάρχει η ακόλουθη παράλληλη Facebook εκδήλωση για εξειδικευμένη ενημέρωση: facebook.com/events/251577228769499

Μηχανόκίνητη πορεία από Αθήνα για την Βεργίνα: https://www.facebook.com/events/207394996775990/