ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ: ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΜΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΜΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Εκτός από την αποκάλυψη που αφορά την Ελλάδα, ότι η λαθρομετανάστευση μέσω Έβρου έχει αυξηθεί κατά 122% (την οποία σας παρουσιάσαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση), ο Γκέραλντ Τάτσγκερν, της Υπηρεσίας Δίωξης του Εγκλήματος της Αυστρίας προέβη και σε άλλες αποκαλύψεις. 

Όπως, ότι οι διακινητές προσαρμόζονται γρήγορα σε κάθε αλλαγή. Για παράδειγμα, από τον Ιούνιο υπάρχει μια σαφής μετατόπιση των προσφυγικών ροών, με την Ισπανία να εξελίσσεται πλέον σε κύριο προορισμό. «Η φιλελεύθερη στάση της Μαδρίτης που λέει ότι δεν θα στείλει πλοία πίσω, κάνει αμέσως το γύρο του κόσμου», είπε ο Αυστριακός. Η Ιταλία από την άλλη, έκλεισε ουσιαστικά όλα τα λιμάνια της για πλοία που μεταφέρουν «πρόσφυγες». Σύμφωνα με την Διεθνή Οργάνωση Μετανάστευσης, τον Ιούνιο κατέφτασαν στην Ιταλία μόλις 3.100 λαθρομετανάστες, που είναι ο χαμηλότερος αριθμός που έχει καταγραφεί Ιούνιο μήνα από το 2014.
Ο αυστριακός ειδικός στην καταπολέμηση των διακινητών εκτιμά ότι ο αριθμός των πλοιαρίων που μεταφέρουν πρόσφυγες και μετανάστες «εξαρτάται άμεσα» από την παρουσία των ΜΚΟ που σπεύδουν για βοήθεια και δηλώνει χαρακτηριστικά: «Όσο περισσότερα πλοία των ΜΚΟ υπάρχουν σε μια περιοχή, τόσο περισσότερα και τα πλοιάρια με πρόσφυγες».

ΜΚΟ: ο στρατός της Νέας Τάξης Πραγμάτων!