ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Εδώ που τα λέμε, έχουν ένα… δίκιο οι αρχιπροδότες Τσίπρας και Καμμένος, που τρέμουν την οργή του ελληνικού λαού και στήνουν σενάρια αρρωστημένης φαντασίας, για… ρωσσική υποκίνηση. Διότι, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, και τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας συνεχίζονται κι έχουν και κόσμο!

Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, πριν από λίγη ώρα το δεύτερο πανθρακικό συλλαλητήριο που έγινε στην Κομοτηνή για την Μακεδονία, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά του κατάπτυστου διδύμου των προδοτών, Τσίπρα και Καμμένου, οι συγκεντρωθέντες έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Παρόντες στην εθνική εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι των τεσσάρων Μητροπόλεων της Θράκης κι ένας εκπρόσωπος του Αγίου Όρους, ενώ ομιλητές ήταν ο διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών κ. Θεοφάνης Μαλκίδης και ο κ. Μιχάλης Κακουλίδης.

Μετά τις ομιλίες, οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής επιχειρώντας να επιδώσουν ψήφισμα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, ωστόσο αστυνομικές δυνάμεις που είχαν στείλει εκεί οι προδότες Τσίπρας και Καμμένος, δεν τους επέτρεψαν τη διέλευση.