Ο ΗΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΥ «ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ»!

Προκαλεί με κάθε τρόπο την ελληνική κοινωνία ο συνοδοιπόρος Καμμένος, ο οποίος έδωσε στον Τσίπρα το στυλό για να υπογράψει την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Τώρα έχει το απύθμενο θράσος να μιλάει και για την προδοσία της Κύπρου το 1974, ρίχνοντας τις ευθύνες στην «χούντα», την οποία και συνδέει με την «ακροδεξιά» σε Ελλάδα και Κύπρο – τον πόνεσαν πολύ τα γιούχα, κι ας κατάφεραν τα πρακτόρια της CIA να μαζέψουν τα δύο βίντεο της ξεφτίλας του προστατευομένου τους.

Το ποιος πρόδωσε την Κύπρο το 1974 είναι πλέον γνωστό σε όλους – κι ας μένει σφραγισμένος ο φάκελος της προδοσίας. Την πούλησαν για να ξαναγυρίσουν, οι πολιτικάντηδες. Οι οποίοι, στον Αττίλα 2, που έγινε τον Αύγουστο του 1974, όταν δεν υπήρχε καμμία «χούντα», έλεγαν πως «Η Κύπρος κείται μακράν» (Καραμανλής). Ο δε εμφανιζόμενος ως… σούπερ-πατριώτης, αμερικανόδουλος Καμμένος, εντάχθηκε από μικρό παιδί στο κόμμα του Καραμανλή, στο οποίο… διέπρεψε, φτάνοντας μέχρι και υπουργός. Σήμερα δε, που είναι ουραγός των πιο άθλιων εθνομηδενιστών, εμφανίζεται ακόμα ως ο αυθεντικός συνεχιστής του καραμανλισμού.

Καλά θα κάνει, λοιπόν, αυτό το πράμα, να κάνει μόκο περί των εθνικών θεμάτων και να απολαύσει τον λίγο καιρό που του απόμεινε στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων!