ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΤΖΙΑ!

Κάθε μέρα προκαλούν την Ρωσσία οι αμερικανοπροσκυνημένοι Τσιπροκαμμένοι, δια του Κοτζιά!

Η πρόκληση της σημερινής ημέρας ήρθε με συνέντευξη του λεγάμενου στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων (φερέφωνο των προδοτών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…) ΑΠΕ-ΜΠΕ και έχει ως εξής:

«Η χώρα μας είναι αποφασισμένη να στείλει ένα μήνυμα προς Ανατολάς και Δύση, προς όλους τους φίλους μας και μη, ότι για όποιον παραβιάζει τις αρχές της κυριαρχίας και του σεβασμού απέναντί μας θα λαμβάνονται τα αντίστοιχα μέτρα. Η εποχή που θεωρούνταν διπλωματία το να κάνεις την κότα πέρασε. Αυτή είναι μια διπλωματία για κοτέτσι και όχι για εξωτερική πολιτική». 

Που το πάνε οι αμερικανοπροδότες; Προκαλούν συνεχώς για να εκδώσει η Ρωσσία ταξιδιωτική οδηγία και να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια εις βάρος της στον ελληνικό λαό! Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η τεράστια ζημιά που θα προκληθεί στον τουρισμό και την ελληνική οικονομία (σιγά το πράμα, θα βάλουν έναν επιπλέον φόρο για να καλύψουν τη χασούρα…), αρκεί να δημιουργήσουν αντιρωσσικά –και φιλοαμερικανικά!- αισθήματα στον πληθυσμό!

(ΥΓ) 1: Όπως δεν τους ενδιέφερε καθόλου, τους Ιούδες, η τεράστια ζημιά που προκαλούν στους Έλληνες αγρότες κάθε εξάμηνο που συναινούν στην ανανέωση των κυρώσεων που έχουν επιβάλλει οι Ευρωπαίοι στην Ρωσσία!

(ΥΓ) 2: Και καλό θα ήταν να εκδώσει μια ανακοίνωση το ρωσσικό κράτος και να λέει ότι, όσο κι αν μας προκαλούν τα ανδρείκελα των Αμερικανών Τσίπρας και Καμμένος, δεν εκδίδουμε ταξιδιωτική οδηγία γιατί οι συνέπειές της θα είναι καταστροφικές για τον ομόδοξο ελληνικό λαό!