ΑΥΞΗΣΗ 122% ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ… ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ!

Τελικά, πάλι από έναν ξένο μαθαίνουμε την αλήθεια, για τις εισροές λαθρομεταναστών από τον Έβρο – η καραμέλα των «προσφύγων μας τελείωσε, μιας και ο πόλεμος σε Συρία και Ιράκ έχει λήξει!

Ο ξένος είναι ο Γκέραλντ Τάτσγκερν της Υπηρεσίας Δίωξης του Εγκλήματος της Αυστρίας και η αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου και τα συστημικά ΜΜΕ, είναι ότι στην Ελλάδα καταγράφηκαν μέχρι και τις 8 Ιουλίου 24.000 νέες αφίξεις λαθρομεταναστών, δια του Έβρου, ένας αριθμός αυξημένος κατά 122% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι!

Μάλιστα, όπως τονίζει ο Τάτσγκερν, οι προδότες των Αθηνών, δικαιολογούν την απραξία τους στην αντιμετώπιση του φαινομένου, λέγοντας πως η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας που υπεγράφη το 2015 δεν συμπεριλαμβάνει τους εισερχόμενους από τα χερσαία σύνορα στον Έβρο και ως εκ τούτου δεν μπορούν να τους επαναπροωθήσουν στην Τουρκία – λες και επαναπροωθούν τους εισερχόμενους στα νησιά, στα οποία ισχύει η συμφωνία. Για να αποτρέψουν την είσοδό τους στην Ελλάδα, ούτε κουβέντα!

Τέλος, ο Αυστριακός ειδικός προβλέπει πως η επιδείνωση της κατάστασης της τουρκικής οικονομίας θα οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των ροών προς την Ευρώπη (εννοώντας προς την Ελλάδα, γιατί όλοι οι άλλοι δρόμοι είναι κλειστοί…), γιατί πολλοί λαθρομετανάστες θα χάσουν τις δουλειές τους.