ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΡΤΩ!

Η συριζοψεκασμένη λετσαρία που κυβερνάει την πατρίδα μας, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο απέναντι στην άτυχη Μυρτώ, θύμα κτήνους από το Πακιστάν, το οποίο είχε σπεύσει να υπερασπιστεί στο δικαστήριο το «αλληλέγγυο» τσιπροκαμμεναριό!  

Η μητέρα του κοριτσιού, Μαίρη Κοτρώτσου, καταγγέλλει την εκδικητική, απάνθρωπη και αλήτικη αντιμετώπιση που τυγχάνει το παιδί της από το ψευδοκράτος των προδοτών, το οποίο δεν εγκρίνει την δαπάνη ύψους 150 ευρώ, για την αγορά μιας ειδικής καρέκλας, προκειμένου να μπορεί το κορίτσι να κάνει μπάνιο. Ιδού η καταγγελία της ηρωικής μητέρας, που τα τελευταία 6 χρόνια ανεβαίνει έναν πραγματικό Γολγοθά μαζί με το παιδί της:

«Η Μυρτώ μου έγινε 21χρονών και δυστυχώς τα καλύτερα χρόνια της ζωής της , τα περνάει καθισμένη πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Σε δυο μέρες κλείνουμε έξι χρόνια από τότε που αυτό το «τέρας » επιτέθηκε στο παιδί μου. Δυστυχώς η Μυρτώ είναι σχεδόν στην ίδια κατάσταση, δεν υπάρχει καμία αλλαγή παρόλο που κάνουμε φυσικοθεραπείες κάθε μέρα. Καμία εξέλιξη στο θέμα κινητικότητας και ομιλίας του παιδιού. Η Μυρτώ δεν τρώει μόνη της, σιτίζεται με γαστροσωλήνα και δυστυχώς δεν έχει επανέλθει το παιδί. Δεν κουνάει χέρια, δεν μπορεί να μιλήσει και κάποιες φορές χάνεται στις σκέψεις της. Της μιλάω και νιώθω ότι το μυαλουδάκι της ταξιδεύει και δεν ανταποκρίνεται, έτσι νιώθω. Ήταν μια εγκληματική ενέργεια αυτό που έγινε στη Μυρτώ όπου φυσικά και το κράτος έχει την ευθύνη του. Το κράτος ξεπερνάει τον εαυτό του μερικές φορές. Προσφάτως ζήτησα να πάρω μια καρέκλα για να μπορώ να βάζω την κόρη μου να κάνει μπάνιο. Αυτό κοστίζει 150 ευρώ, δεν μιλάω για κάποιο εξωφρενικό ποσό . Και μου είπαν ότι δεν το δικαιούμαστε. Έμαθα ότι μέσα από το νόμο του ΕΟΠΠΥ , οι τεραπληγικοί άνθρωποι αλλά και οι παραπληγικοί δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μπάνιο γιατί δεν μπορείς να βάλεις το αναπηρικό καρότσι κάτω από το ντουζ, γιατί θα σκουριάσει. Χάνουν αυτοί οι άνθρωποι το δικαίωμα να κάνουν μπάνιο κάτω από ένα ντουζ και σου λέει το κράτος : » πλύσου στο κρεβάτι ή πληρώστε το μόνοι σας». Το κράτος αυτούς τους ανθρώπους τους πετάει, δυστυχώς».
Όπως προσέθεσε, έχει κινηθεί δικαστικά κατά της αναλγησίας του δημοσίου και θα πάει μέχρι τέλους το δικαστικό αγώνα, προκειμένου να δικαιωθεί:

«Έχουμε και δικαιώματα, όχι μόνο υποχρεώσεις και αυτά διεκδικώ με την αγωγή κατά του κράτους. Σε ένα άτομο που έχει 100% αναπηρία, δεν προβλέπει βοήθεια. Ίσως θεωρεί ότι ο γονιός πρέπει να είναι αρσιβαρίστας και να τα καταφέρει μόνος του. Αυτή τη στιγμή ζούμε χάρη στη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που βοηθάνε χωρίς να θέλουν να φαίνονται. Κατ’ εμέ, αυτός είναι και ο σωστός τρόπος φιλανθρωπίας. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς τους ανθρώπους».