ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ!

Μπορεί να μην πιστεύει κανένας Έλληνας τα παραμύθια περί Ρώσσων κατασκόπων, που δήθεν ξεσηκώνουν τους Έλληνες κατά της… λαοπρόβλητης συγκυβέρνησης των αρχιπροδοτών Τσίπρα-Καμμένου (εκτός από μερικά αριστερίστικα ξέφτια και τους ελάχιστους εναπομείναντες ψεκασμένους…), αλλά οι συριζομούρηδες το συνεχίζουν, γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν για να δικαιολογήσουν την προδοσία τους!

Έτσι, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, έκανε κατάπτυστες δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου (104,4 FM), περί… χρηματισμού (!!!) κάποιων εκ των διαδηλωτών. Ιδού τα εμέσματα του φερεφώνου της τσιπροκαμμενικής προδοσίας:

«Δίπλα στους φιλήσυχους και δημοκράτες πολίτες, οι οποίοι διαδήλωναν σε αυτές τις διαδηλώσεις, κάποιοι οι οποίοι δημιουργούσαν θόρυβο, ένταση, λέγανε ακρότητες, μιλάγανε για προδοσίες, για εθνικές μειοδοσίες, ίσως να μην ήταν τόσο αγνοί πατριώτες, ίσως μερικοί από αυτούς να «τα έπαιρναν».

Πρέπει να προσέχουν οι φιλήσυχοι πολίτες, οι οποίοι έχουν αυτή την άποψη και θέλουν να τη διαδηλώσουν, με ποιους δίπλα διαδηλώνουν. Μέσα σε αυτές τις ομάδες κάποιοι ίσως να ήταν κατευθυνόμενοι και αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου πατριωτικό, να λειτουργείς δηλαδή στο όνομα εξυπηρέτησης αλλότριων στρατηγικών συμφερόντων στην περιοχή…».

Άμα είναι… βαρύς κι ασήκωτος συριζόμαγκας και το λέει η καρδιά του, ας αφήσει τα ραδιόφωνα κι ας πάει στην Μακεδονία –και όπου αλλού έχουν γίνει συλλαλητήρια για την Μακεδονία…) να τα πει αυτά στους «φιλήσυχους και δημοκρατικούς πολίτες», για να μην τους… παρασέρνουν οι… έμμισθοι πράκτορες των Ρώσσων! Ιδού η «Ρόδος», Ζαχαριάδη!