ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ! ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Αμέσως μόλις «έσκασε» το θέμα με τους δήθεν πράκτορες, η Νουδούλα δια του Κουμουτσάκου απέφυγε να μιλήσει για την «ταμπακιέρα» (στηρίζοντας επί της ουσίας την απόφαση των Τσιπροκαμμένων για τις απελάσεις…), εκφράζοντας τα… παράπονά της γιατί δεν… ενημερώθηκε πρωτύτερα επί του θέματος.

Σήμερα, η Νουδούλα πήρε επίσημα θέση για το ζήτημα, στηρίζοντας ανοιχτά πλέον την συγκυβέρνηση των ΗΠΑνθρώπων Τσίπρα-Καμμένου, ενώ για… ξεκάρφωμα εξακολουθεί να διαμαρτύρεται για έλλειψη ενημέρωσης και ζητά συζήτηση στη βουλή.

Ιδού τα χάλια τους:   

«Για τη Νέα Δημοκρατία είναι αυτονόητο ότι κάθε απόπειρα εξωτερικής παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα, αυστηρά και αποφασιστικά. Αυτό, προφανώς, ισχύει και για την περίπτωση των Ρώσων διπλωματών, εφόσον προέκυψαν επαρκή στοιχεία που αποδεικνύουν την ανάμειξή τους σε παράνομες δραστηριότητες εντός της ελληνικής επικράτειας…».

Για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται ότι σε όλα τα μεγάλα ζητήματα (Μνημόνιο, τζαμί, σύμφωνο συμβίωσης, κ.τ.λ.) το δεκανίκι των εθνικών ολετήρων του ΣΥΡΙΖΑ και των ελεεινών και τρισάθλιων συνοδοιπόρων του, είναι η Νουδούλα – ανεξαρτήτως ποιον έχει αρχηγό! Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού Νουδούλα, ΣΥΡΙΖΑ, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, τιμημένο κουκουέ και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», είναι συνιστώσες του ιδίου μεταπολιτευτικού συστήματος της κλεπτοκρατίας και της αμερικανοκρατίας!

(ΥΓ): Μπουμπούκο, σκάσε!