ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ: «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ»… ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ!

Τσάρκα στη Σάμο πήγε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας και πρώτη του δουλειά ήταν να επισκεφθεί το χώρο των… μελλοντικών ψηφοφόρων του, δηλαδή το hot spot του νησιού.

Εκεί ενημερώθηκε για τα προβλήματα… συνωστισμού που αντιμετωπίζουν τα «προσφυγάκια», μιας και η χωρητικότητά του είναι για 700 άτομα, αλλά φιλοξενεί περίπου 3.500!

Μετά από την ενημέρωση, ο σύντροφος Κουτσούμπας άρχισε τα… παράπονα: «Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη, θα πρέπει να τελειώσει. Δεν μπορεί για όλους αυτούς τους 3.500 ανθρώπους, που είναι εδώ στοιβαγμένοι, να υπάρχουν μόνο δύο γιατροί, ενώ την ίδια ώρα και στο νοσοκομείο της Σάμου υπάρχουν ελλείψεις για τον ντόπιο πληθυσμό, λείπουν θέσεις εργασίας γιατρών, νοσηλευτών κ.λπ., οι οποίοι επιφορτίζονται και με την περίθαλψη τόσων χιλιάδων προσφύγων, στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδων».

Εφόσον «η κατάσταση είναι απαράδεκτη», γιατί σύντροφε Κουτσούμπα δεν παίρνεις τα περισσευούμενα «προσφυγάκια» να τα εγκαταστήσεις στο Παλάτι του Περισσού, που και απέραντους χώρους έχει, αλλά και όλα τα… κομφόρ; Μόνο στα λόγια είναι η «συμπαράσταση» κι η «αλληλεγγύη» σου; Αμ έτσι γινόμαστε κι εμείς… αλληλέγγυοι!