ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ – ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Πριν από λίγες ημέρες διαβάσαμε την είδηση σχετικά με τον βιασμό μιας Βρετανίδας τουρίστριας στη Ζάκυνθο, η οποία έχοντας χάσει τον προσανατολισμό της για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της, ζήτησε οδηγίες για κακή της τύχη από έναν πακιστανό, ο οποίος  την οδήγησε σε κοντινό παράπηγμα και εκεί την περίμεναν γυμνοί κάμποσοι ομοεθνείς του.

Αποπειράθηκαν να την γδύσουν και να τη βιάσουν, αλλά ξέφυγε και έτρεξε στον κεντρικό δρόμο όπου ζήτησε βοήθεια από έναν οδηγό ταξί.

Αυτό είναι μονάχα ένα μικρό παράδειγμα «πολυπολιτισμού» στη Χώρα μας, από αυτά που έχουν γίνει μόδα τελευταία. Και το θέμα δεν είναι αν και πότε θα σταματήσουν αυτά τα επεισόδια, αλλά πόσο γρήγορα θα μπορέσουμε ΕΜΕΙΣ να προσαρμοστούμε στα ήθη και τα έθιμα των χιλιάδων (ή μήπως εκατομμυρίων;) μουσουλμάνων που εγκαταστάθηκαν και θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα.

Τρανταχτό παράδειγμα του πώς ζουν και σκέφτονται οι λαθροέποικοι αποτελεί η περίπτωση της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο πριν από λίγα χρόνια. Η δικηγόρος του τέρατος που άφησε ανάπηρο το νέο κορίτσι, αφού κατέβαλλε προσπάθεια να εξαιρεθούν από τους ενόρκους οι γυναίκες και να είναι όλοι άντρες, μετά χρησιμοποίησε ως επιχείρημα (!) το γεγονός ότι, όταν επιτέθηκε ο πακιστανός Αχμέτ Βακάς στη Μυρτώ, «διανύαμε την μεγάλη νηστεία του ραμαζανιού, η οποία απαγορεύει στους μουσουλμάνους όχι μόνο να τρώνε, αλλά και να συνουσιάζονται και να αυνανίζονται, οπότε ο Αχμέτ ήταν στερημένος»!

Ζήτησε επίσης επιείκεια, γιατί ο Αχμέτ «μεγάλωσε στα βουνά του Πακιστάν, όπου οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν αναλώσιμες»…

Για όποιον νοήμονα λοιπόν έχει μάτια και αυτιά για να βλέπει και να ακούει, είμαστε ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες που θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνήθειες αυτών που καθημερινά περνούν παράνομα τα σύνορά μας. Και η ελληνόφωνη κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να γίνουν όλοι αυτοί Έλληνες πολίτες.

Ο Τσίπρας, μάλιστα, μετά την τελευταία αχαρακτήριστη συμφωνία που έκλεισε με τους ευρωπαίους εντολείς του για να επιστρέφονται όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, ανάμεσα σε άλλα είπε ότι γλιτώσαμε τον κίνδυνο (!) να επιστραφούν οι μετανάστες στην Αφρική!

Ας πάρει η Ελλάδα, λοιπόν, τη θέση της Αφρικής, με τα ανοιχτά σύνορα, τα δωρεάν διαμερίσματα και τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες και το άφθονο χρήμα που ρέει στις πάσης φύσεως ΜΚΟ, για να εξαφανιστούμε τυπικά και ουσιαστικά ως πολιτισμός και για να λεγόμαστε δίκαια πλέον, εκτός από μεταφορικά και ουσιαστικά, «η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους».

Μόνο που εκτός από λευκούς κατοίκους θα έχουμε και τους ορίτζιναλ αφρικανούς.

Καμαρώστε τα χάλια μας, αιώνιοι ψηφοφόροι της ρημάδας γενιάς του Πολυτεχνείου. Πενήντα σχεδόν χρόνια, εκτός από το να μας φορτώσουν με χρέη, πλημμύρισαν την Πατρίδα με ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες και τον τρόπο ζωής μας.

Αριστερίστικες πολιτικές με την ανοχή της αιώνιας ψοφοδεξιάς. Αυτό βιώναμε και θα βιώνουμε, πρώτα στην οικονομία και μετά στο Μεταναστευτικό, την μεγάλη κερκόπορτα. Γιατί αυτό είμαστε δυστυχώς. Και ούτε μας ταιριάζει αυτός ο ρόλος, ούτε τον θέλουμε.

Και με εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, όλοι αυτοί που θέλουν να κάνουν την Χώρα μας Ελλαδιστάν, θα πάνε στο Πακιστάν ή όπου αλλού επιθυμούν, για να γνωρίσουν τον «πολυπολιτισμό» και την διαφορετική «κουλτούρα» στην πράξη και θα ξεβρωμίσει επιτέλους ο Τόπος!