ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΑΥΓΗ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ!

Κάθε όριο θράσους και μπανανιακής (εκ του όρου «Μπανανία»…) αλητείας ξεπέρασε η άθλια σταλινοφυλλάδα «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία, με κύριο άρθρο της κατηγορεί τους Έλληνες πατριώτες που συμμετέχουν στα ανά την Ελλάδα εθνικά συλλαλητήρια κατά της προδοσίας της Μακεδονίας μας, ως… πληρωμένους από Ρώσσους «πράκτορες»! Ιδού τα ξεράσματα των προδοτών:

«… Σύμφωνα με επιβεβαιωμένα δημοσιεύματα, η ελληνική κυβέρνηση απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες και απαγόρευσε την είσοδο σε άλλους δύο, επειδή προσπάθησαν να αναμειχθούν στα εσωτερικά μας. Αυτό που, μεταξύ άλλων, φαίνεται πως συνέβη είναι ότι οι συγκεκριμένοι έδιναν χρηματικά ποσά σε δημάρχους και μητροπολίτες προκειμένου να επηρεάσουν τις τοπικές κοινωνίες και να οργανώσουν συλλαλητήρια εναντίον της λύσης του “Μακεδονικού”.

Δεν υπάρχουν όμως μόνο αυτοί που τα έδωσαν. Υπάρχουν και αυτοί που τα πήραν, για να εκφράσουν ειλικρινέστερα τον “υπερπατριωτισμό τους”. Για να ξεσηκώσουν ανιδιοτελώς τον κόσμο και να υπερασπιστούν ανιδιοτελώς την πατρίδα από τους προδότες. Για να μαζέψουν συμμορίες ακροδεξιών σε αντισυγκεντρώσεις, και, αν προκύψει, να βεβηλώσουν και κανένα εβραϊκό μνημείο…».

Είναι προφανές, ότι τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ (τα περισσότερα εκ των οποίων, «διέπρεπαν» επί δεκαετίες στο προδοτικό ΚΚΕ…), κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Αυτοί που τα έπαιρναν από την «μάνα των λαών» Σοβιετική Ένωση (και οι του ΚΚΕ Εσωτερικού από την Ρουμανία του Δρακουλέσκου…), για να εξυπηρετήσουν ξένα συμφέροντα, τολμούν τώρα και κατηγορούν τους Έλληνες πατριώτες, πως είναι σαν τα μούτρα τους!

Πίσσα και πούπουλα στο πρώην σοβιετόδουλο και νυν αμερικανο-γερμανόδουλο προδοταριό!