ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Τα όσα… δραματικά για αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής περιέγραφαν το προηγούμενο διάστημα κορυφαίοι αρθρογράφοι του δημοσιογραφικού κατεστημένου, υποχρεώνονται αργά-αργά και κουτσουρεμένα να παραδεχτούν πια και οι δημοσκόποι: δύο έρευνες που δημοσιοποιήθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο διαψεύδουν πανηγυρικά τόσο τους κόρακες του συμβιβασμού και της ηττοπάθειας, όσο και τα παπαγαλάκια του κλεφτοΠΑΣΟΚ, αποδίδοντας στη Χρυσή Αυγή πέραν της τρίτης θέσης τη δυναμική μιας άκρως ανησυχητικής για το σύστημα εκλογικής έκρηξης.

Μα μόλις μέχρι και μια εβδομάδα πριν, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων παρουσίαζαν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να υπολείπεται κατά τουλάχιστον μία μονάδα ή -στην καλύτερη περίπτωση- να κονταροχτυπιέται με το υποτίθεται «αναγεννημένο» ΠΑΣΟΚ. Τί είναι εκείνο το οποίο άλλαξε μέσα σε μία εβδομάδα; Συνέβη κάποιο γεγονός τέτοιας σημασίας ώστε άμεσα να μεταβάλει τις εκλογικές ισορροπίες; Μήπως η αποχώρηση της φράξιας Σταύρου Θεοδωράκη από το Κίνημα Αλλαγής συνοδεύτηκε από την άρση της στήριξης εκατοντάδων χιλιάδων… παραλίγο πασοκτζήδων από το κόμμα της Φώφης;

Τίποτε από αυτά, βεβαίως, δεν συνέβη. Εκείνο το οποίο στην πραγματικότητα έλαβε χώρα είναι η απόγνωση των δημοσκόπων μπρος στα ευρήματα των ερευνών, τα οποία τους υποχρεώνουν να θέσουν οι ίδιοι τέλος στο παραμύθι που κατ’ εργολαβία ανέλαβαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα να διαλαλούν και το οποίο ήθελε το κλεφτοΠΑΣΟΚ να αυξάνεται και να πληθύνεται με ρυθμούς που δεν άντεχε καν η ελληνική κοινωνία! Η καλοπληρωμένη αυτή παραμύθα, η οποία ξεκίνησε μήνες προ των εσωκομματικών εκλογών της πασοκαρίας και βάσταξε μέχρι σήμερα, στόχο είχε να διαμορφώσει την πεποίθηση στην κοινή γνώμη πως ο πράσινος ήλιος της μίζας, της αρπαχτής και της ρεμούλας επανέρχεται δυναμικά ως «τρίτος πόλος» στην πολιτική ζωή της χώρας. Τούτο υποστήριζε με το γνωστό αλαζονικό της ύφος η Φώφη, αυτό έγραφαν με κομπασμό οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του νεοπασοκισμού, αυτό πιστοποιούσε και το αδελφό από το 2012 κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η ελληνική κοινωνία ωστόσο, υπήρξε σκληρή και αμείλικτη απέναντι στο κλεφτοΠΑΣΟΚ και στους αβανταδόρους του: από τον «τρίτο πόλο», η πασοκαρία απέμεινε μόνο με το… τρίτο!

Αν τα ευρήματα βέβαια, αποτύπωναν μια διαρκή και μη αναστρέψιμη πτώση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ σε συνάρτηση με τη στασιμότητα των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, η ζημία για το σύστημα της κλεπτοκρατίας θα ήταν ελεγχόμενη. Δυστυχώς για εκείνους, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η αποκλεισμένη παρανόμως ακόμη και από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες της βουλής, η απόλυτα φιμωμένη από τα «δημοκρατικά» μέσα ενημέρωσης, η στερηθείσα την κρατική χρηματοδότηση -την οποία τα υπόλοιπα κόμματα αφειδώς λαμβάνουν- Χρυσή Αυγή, ανακάμπτει εντυπωσιακά, καταγράφοντας ποσοστά που ξεπερνούν πλέον το ψυχολογικό φράγμα του 10%. Το αντεθνικό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας, το πλήρως και απόλυτα ελεγχόμενο σε σημείο τέτοιο ώστε να ήταν σήμερα πιο δυνατή από ποτέ η μετονομασία των κομμάτων του «δημοκρατικού» τόξου σε «αμερικανικό», «γερμανικό», «γαλλικό» και «αγγλικό» (κατ’ αντιστοιχία με τους τίτλους των κομμάτων του νεοσύστατου κράτους του 19ου αιώνα), επανέρχεται εις ότι αφορά τον μείζονα γι’ αυτό κίνδυνο που καλείται «Χρυσή Αυγή», στην περίοδο του 2012-13…

Από που όμως αντλεί την δύναμή του αυτό το Κίνημα των -κατά τους εχθρούς μας- «αμόρφωτων και αγράμματων τραμπούκων» και πως κατορθώνει να αντιστέκεται, να αντεπιτίθεται και να νικά όταν ένα ολάκερο ανθελληνικό Καθεστώς μαζί με τους ξένους εντολείς του και τους μηχανισμούς του βάλλει λυσσαλέα εναντίον του;

Η Ισχύς του Κινήματός μας είναι η αγάπη του Λαού και η αναγνώριση από μέρους του, του δίκαιου του Αγώνος μας. Είναι επιπλέον, η βαθιά αίσθηση της εθνικής και κοινωνικής αδικίας που υφίσταται ο Λαός μας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του, εκείνη που αναζωπυρώνει τη φλόγα της Εθνικής Αντίστασης. Και είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον Σημαιοφόρο της Εθνικής Αντίστασης, ευρισκόμενη πάντοτε στην πρωτοπορία των Εθνικών και Κοινωνικών Αγώνων.

Η ραγδαία δημοσκοπική άνοδος του Κινήματός μας εντούτοις, όπως ακριβώς προκαλεί χαμόγελα και αισιοδοξία στους Έλληνες που αντιστέκονται, κατά τον ίδιο τρόπο προκαλεί την απόγνωση και την οργή στις δυνάμεις εκείνες που πλουτίζουν μέσω της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, στις δυνάμεις εκείνες που εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα επιδίδονται στο ξεπούλημα της Πατρίδος, της Ιστορίας, του Πολιτισμού μας.

Δεν πρέπει να τους δώσουμε ούτε σπιθαμή εδάφους για να πλήξουν το Κίνημά μας, δεν πρέπει να τους αφήσουμε ποτέ να πάρουν ανάσα ανακούφισης πως μπορούν να μας ξεφορτωθούν!

Με Πίστη και Αφοσίωση, με καρτερικότητα και πείσμα, συνεχίζουμε να διεξάγουμε τον νόμιμο Πολιτικό μας Αγώνα αφυπνίζοντας συνειδήσεις. Δεν επαναπαυόμαστε σ’ όσα μέχρι σήμερα έχουμε με κόπους, με θυσίες και με αίμα ακόμη κερδίσει. Η διαδρομή είναι γεμάτη εμπόδια, αντιξοότητες, τρομοκρατία, φόβο, στερήσεις αλλά στο τέλος της μας περιμένει μια Πατρίδα ελεύθερη κι ελληνική, μια Πατρίδα κοινωνικά δίκαιη, για την οποία αξίζει κάθε θυσία!