ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ… ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ… ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία για τη Μακεδονία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η πορεία ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, αυτή την ώρα κινείται στην οδό Τσιμισκή και στη συνέχεια αναμένεται να κινηθεί στα γραφεία των προδοτικών κομμάτων  ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Πύργο. 

Η αστυνομία, σε μια επίδειξη προκλητικότητας και καθεστωτικού ζήλου, σχημάτισε φραγμό στην πορεία στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και Τσιμισκή, προκειμένου μην ανέβουν οι διαδηλωτές στην οδό Εγνατία και να μην προσεγγίσουν την Καμάρα, όπως προτίθενται.

Είχε προηγηθεί συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο, την οποία επιχείρησαν να αποτρέψουν τα τσιράκια των Τσιπροκαμμένων, χωρίς όμως επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τσιπροκαμμενικοί Λαφαζανίστας, ΑΝΤΑΡCIA και CIA, έκαναν νωρίτερα… αντινατοϊκή πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (τραγική ειρωνεία: να κάνουν τα τσιράκια αντινατοϊκή πορεία, την ίδια ώρα που τ’ αφεντικά τους βρίσκονται στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ!), με σκοπό να πάνε οργανωμένα και να καταλάβουν τον χώρο συγκέντρωσης των πατριωτών, στον Λευκό Πύργο, για να ματαιωθεί η πατριωτική συγκέντρωση.

 

Όμως, πρωτύτερα είχαν μεταβεί εκεί πατριώτες που την είχαν μυριστεί τη δουλειά, κι έκαναν περιφρούρηση του χώρου. Έτσι, οι Τσιπροκαμμενικοί ειδοποιήθηκαν ότι δεν έχει «ψωμί» κι έκοψαν λάσπη.