ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΙΤΕ ΚΥΡΩΘΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!

Διεξάγεται σήμερα και αύριο η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, κατά την οποία θ’ αρχίσει η διαδικασία ένταξης των Σκοπίων.

Είναι δε εξασφαλισμένο, ότι τα Σκόπια θα πετύχουν την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, ανεξαρτήτως αν θα κυρωθεί τελικά η Συμφωνία των Πρεσπών από την Ελλάδα, εφόσον υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα και ολοκληρωθεί η συνταγματική αναθεώρηση! Ιδού πως:

Με τη Συμφωνία των Πρεσπών, συμφώνησε ο Τσίπρας να ξεκινήσει εκ νέου η διαδικασία εντάξεως των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Η σχετική αίτηση των Σκοπιανών υπάρχει από το 1999, με το «προσωρινό» όνομα πΓΔΜ και δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών για να ονομασθούν «Βόρεια Μακεδονία».

Εφόσον, λοιπόν, τα Σκόπια τηρήσουν τους δύο όρους (να υπερισχύσει το «Ναι» στο δημοψήφισμα και να γίνει η συνταγματική αναθεώρηση), μπαίνουν αυτομάτως στο ΝΑΤΟ, βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ως «Βόρεια Μακεδονία» εφόσον τηρηθεί και κυρωθεί και από την Ελλάδα η Συμφωνία, ως πΓΔΜ στην περίπτωση που τελικά δεν κυρωθεί η Συμφωνία από την Ελλάδα!

Κι όλα αυτά, γιατί η «ελληνική» πλευρά στις Πρέσπες δεν απαίτησε ούτε το ελάχιστο: να ενεργοποιηθεί το πρωτόκολλο εντάξεως των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, μόνο μετά την ολοκλήρωση της Συμφωνίας, με την κύρωσή της και από την ελληνική βουλή!

Τόσο προδότες!