Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ… ΛΟΓΙΚΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!

 

Πήρε θέση η Νουδούλα στο θέμα της απέλασης των Ρώσσων διπλωματών, που σύμφωνα με την συγκυβέρνηση των Αμερικανο-γερμανοπροδοτών Τσίπρα και Καμμένου είναι πίσω από τα… συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας!

Ποια ήταν η θέση; Πλήρης κάλυψη των ΗΠΑνθρώπων για τις ενέργειές τους, και ολίγη αντιπολιτευτική γκρίνια για… μη ενημέρωση της Νουδούλας. Ιδού η δήλωση Κουμουτσάκου:   

«Μέχρι αυτής στιγμής δεν έχουμε καμία ενημέρωση, καμία επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση, για ένα θέμα που απασχολεί αυτήν τη στιγμή την επικαιρότητα και την κοινή γνώμη. Επανειλημμένως η κυβέρνηση έχει προσφύγει στην ίδια πρακτική. Αποφεύγει συνειδητά να ενημερώνει την αξιωματική αντιπολίτευση και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου για τα μεγάλα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Και αυτό, δυστυχώς, συνεχίζει να κάνει και τώρα».

Και γιατί να σας ενημερώσουν, ρε ψοφοδεξιά παλικάρια; Ενημέρωσαν τους κοινούς σας αφέντες, κι αυτό φτάνει και περισσεύει!