«ΡΗΓΜΑ», «ΑΝΤΑΡΣΙΑ», ΒΟΜΒΑ»; ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ; ΕΔΩ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ»;

Για «ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή», «βόμβα Καμμένου», «ανταρσία», «διαφοροποίηση» και γι’ άλλα τέτοια βαρύγδουπα κάνουν λόγο τα διαδικτυακά παπαγαλάκια της πανοκαμμεναρίας, προσπαθώντας να αναστήσουν τον… αποθαμένο!

Κι όλα αυτά, για τις δηλώσεις του πολιτικά αποθαμένου κι άταφου (ακόμα…) κυρ-Πάνου, που μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Πατούλη, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υπερψηφίσει το σχέδιο «Κλεισθένης Ι», για την απλή αναλογική στις εκλογές της αυτοδιοίκησης, γυρεύοντας να ισχύσει πλαφόν 3% για την είσοδο των δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών στα δημοτικά και νομαρχιακά συμβούλια. Μάλιστα, οι παπαγάλοι έπλεξαν και σενάρια… πτώσης της συγκυβέρνησης, λόγω «Κλεισθένη 1»!

Τι λέτε, ρε λαμόγια; Εδώ δεν έριξε την κυβέρνηση για ολόκληρη Μακεδονία και θα την ρίξει για τον… «Κλεισθένη»;

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο «Κλεισθένης 1» ψηφίστηκε επί της αρχής στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, χθες το απόγευμα. Και από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από τους επίδοξους… αντάρτες, ΑΝΕΛ. Παπαγάλοι, άντε γεια!