ΙΣΠΑΝΙΑ: Ο ΝΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»! ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

H Ισπανία, αναδεικνύεται σε νέο κύριο προορισμό για τα «προσφυγάκια» στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του διευθυντή της Frontex, Φαμπρίς Λετζερί, που εκφράστηκαν σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag.

Μόνο τον Ιούνιο, εμφανίστηκαν στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου περίπου 6.000 «προσφυγάκια» από την Αφρική – οι μισοί Μαροκινοί κι οι άλλοι μισοί από τις χώρες της Δυτικής Αφρικής. «Εάν οι αριθμοί ανέβουν εκεί όπως γίνεται τελευταία, αυτό το μονοπάτι θα γίνει το πιο σημαντικό» προειδοποιεί ο Λετζερί.

Γιατί επελέγη από τους νεοταξίτες η Ισπανία κι όχι η Ελλάδα των «αλληλέγγυων» Τσιπροκαμμένων, ως κύριος λαθρομεταναστευτικός προορισμός, μετά το κλείσιμο των λιμανιών της Ιταλίας από την νέα πατριωτική κυβέρνηση της χώρας; Προφανώς, γιατί στην Ελλάδα είναι ισχυρή η Χρυσή Αυγή και θεωρήθηκε (και πολύ σωστά!) ότι τυχόν νέο «προσφυγικό» κύμα θα την ισχυροποιούσε ακόμα περισσότερο, ενώ στην Ισπανία τα εθνικιστικά κόμματα έχουν μικρά ποσοστά κι είναι εκτός βουλής.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε! Ωφελεί την Πατρίδα ακόμα κι όταν δεν κυβερνά. Φανταστείτε πόσο θα την ωφελήσει όταν θα κυβερνήσει!